HASTALIK YOKTUR, HASTA VARDIR...
Yüksek doz C VİTAMİNİ VİRÜSLERİ ÖLDÜRÜR şekerli-gazlıdan uzak (en güçlü kemik olan diş çürüten şeker organları da çürütür
GÜNDE 3 SAAT KUR'AN DİNLEMEK BEYNİ KORUR; BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİR; KALP KRİZİ ve KANSERE KARŞI DURUR.
KUR'AN KIRAATİ DİNLEYENE RAHMET EDİLİR... ARAF 204
ORUCA BAŞLARKEN:
Oruca başlamadan önceki akşam bağırsak boşalt (sinemaki-ingiliz tuzu yada lavman gerekir. ) 21:00'de.
+ Sahurda su ve niyet 5:00
+ iftarda su 18:00
+ Ertesi sabah meyve suyu saat 10:00'da
+ Öğlen zeytin yağlı - limonlu - tuzsuz salata 13:00
+ Akşam hafif yemek 18:00'de
"Su Orucu" virüsü temizlemek gibi bedeni formatlar; ama tekrar bulaşırsa yine gerekir.
Sadece akşam su içmek serbesttir: Gündüz yine su alınmıyor, normal oruç gibi.
Reçetemiz "Oruç Tut Sihhat Bul", doktora git ilaç al değil...
13-14-15. gün oruçları +dolunay etkisi ile çok önemlidir...
Hücrede zaten 40 günlük rızık vardır: Artı olarak yıllarca toplanan birikintileri ve değişen hücreleride gıdaya dönüştürerek kullanır.
SU ORUCU BİTİNCE MEYVE SUYU İLE BAŞLANIR...
10 günlük oruçta KUSARSAN İÇİNDE O KADAR SIKINTI VAR DEMEKTİR; Çok kusma = çok sıkıntıdır.(Engellenebilir)
Orucun 4. gününde enerji artmaya başlar.
7 günde inisülin direnci +kan basıncı + iltihaplanma + bağışıklık + sindirim rayına girer.
Yavaş yavaş katıya alıştır vücudu.
%50 sulu meyve suyu 1/3+: meyve suyu1/3: + çorba 1/3: TUZSUZ YAĞSIZ YE... 1 gr. TUZ VÜCUDU ŞİŞİRİR...
Bitince, Sabah suyunu içtiğin meyvenin; akşam kendini yiyebilirsin.
10 günlük orucu yapamayan sebze-meyve sularıya 3 hafta geçirebilir.
3 GÜNLÜK ORUÇ
Haftada bir yapılır: 10 gün zor gelen yaşlılar için idealdir, sürekli.
3 gün olursa ve 7 gün arayla 7 defa ağır hastalara (KANSERE bile) çok faydalıdır.
(Sonrasında da, meyve suyu,meyve,sebze, sırası önemlidir bağırsak burkulmasına karşı)
3 günlük orucu yapamayan sebze-meyve sularıya 1 hafta geçirebilir.
ORUÇ ETKİSİ
1 gün aç kalıp 360 gr. hasta hücreyi yok ederiz... Su da içmezsek 1,5 kilo hasta hücre yok ederiz. (3 günde 4,5 kilo)
3. günden sonra azalır 6. günden sonra günde 350-500gr arası hasta hücreyi yok ederiz.
(Bu dönemde, hastalık biterse "iştah açılır".. Hastalık bitmemişse "iştah olmaz")
Hastalık başladığı zaman hemen lavman yapmalı (karnında çok şiddetli ağrı olursa o zaman sadece doktor tavsiyesi ile lavman yapılabilir) bağırsak ve mide boşaldıktan sonra gusül abdesti alınmalıdır.
Bağırsak ve mide boşalıp bu hazırlık yapıldıktan sonra vücut kendisini iç kazalara karşı (spazm, kriz, tıkanma, ateş) idare edebilir.
Ve hastalık geçene kadar aç kalmalıdır. Sadece meyve suyu içebilir. O zaman ne hastalık olsa hafif geçer.
Eğer bu ağrılar ve hastalık ölüm belirtisi ise bu şekilde hazırlık yaparak ölümü beklemek de çok güzeldir.
Zaten insan ölecekse hastaneye gitmek yerine evinde, yakınları arasında ve Kur‘an-ı Kerim ile ölüme hazırlanması en güzelidir.
Büyük hastalıklara isyan edilmezse, bütün günahların temizlenmesine sebep olabilir.
İnsan hasta olunca ölebileceğini ve ebedi hayata kavuşabileceğini düşünmeli ve ona göre en güzel hareketleri yapmalıdır...
İnsan, Allah‘a tevekkül edebilirse bütün hastalıkları da geçebilir... Hakiki imanı elde eden kainata meydan okur.
"İnek sütüyle tedavi olunur."(FİNLANDİYA KİŞİ BAŞI 178 LİTRE-Süt, insana yemeksiz aylarca yeter, 40gr kanın içinden 1 gr süt çıkıyor (kazein sadece sütte var).
"Sütten yapılan kalbi ferahlatır" (hadis= Yoğurt sütün tüm özelliklerine sahiptir.)
Peynirde de sütün 5 katı protein + yağ vardır (aynı miktarda).
Süt + Üzüm pekmezi iyi ikilidir + meyve suyu.
Besinin ilacın olsun... Sarımsakla tedavi olunur.(Süt- Çörek otu- Z.yağı)
40 GÜN - ETLİ - YAĞLI yemeyenin tabiatı değişir (Her şifanın aslı açlıktır.)
Her hastlalığın aslı tokluktur: Tok iken yemek haramdır.
SÜLÜK TEMİZ KAN EMERSE ÖLÜR.. O YÜZDEN EMMEZ.. Sadece hastalıklı ve kirli kanı emer.
Açlık vücudumuzdaki hasta hücreyi yer, kirecide eritir.
+40 yaş 5 yaş gibi beslenmelidir; 0,5 kilo fazlası atık bırakır vücudunda.
45 yaştan sonra bağışıklık azalır.
Ağrıyan yeri ovmayı tavsiye ediyor "ALLAH'ım, SAĞLIK ve AFİYET DİLERİM " çok tekrarlayın....
İnanarak yediğin her şey iyi gelir: Telkin %60 bağışıklığı arttırır(interfla salgısını arttırır)
Her besin çeşidi için beyin ekstra yorulur. Az çeşit, fazla çiğnenir(+16)yenir.
Şifa hazımdadır. H. ((6 saat ara verin))
PARFÜM ve AROMALI KOKULAR tek başına tüm hastalıkları üretir (Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt götürür).
Peygamber efendimiz bir yere gittiğiniz de o bölgede yetişen soğandan yiyiniz hastalıklardan korunursunuz buyurmuştur
Ramazanda Su Orucu:
1.10 gün normal
2.10 gün sadece iftar
3.10 gün sadece çorba iftarı + çay + kahve + su (riyazet)
36 saatlik AÇLIK-ORUCU:
Açlıktan önceki gün Saat 19.00’dan sonra hiçbir şey yenmez.
Yemekten hemen sonra yarım çay kaşığı toz sinameki yutarak veya
yatmadan önce ya da sahurda bir bardak suda 1 yemek kaşığı magnezyum sülfat (İngiliz tuzu) eritip içerek bağırsaklar boşaltılır. Sahurda da bir bardak su içilir.
(Kabızlık sorunu olanlar sahurda lavman yapabilir. Aksi halde lavmana gerek yoktur.)
Açlık günü iftarda bir şey yemeden temiz su ile oruç açılır.
Açlıktan sonraki gün: Sabah 07.00’de meyve suyu ile 36 saatlik oruç tamamlanır
Gerçekten anlayanlar modern hayatın dayattığı her şeyin bir esaret olduğunu ve kurtulma yollarını öğrendiler.
“İlaç kullanmak ve aşı yaptırmak bir esarettir.
Market veya mağazalarda satılanlara mecbur olmak bir esarettir, moda bir esarettir…
Kendi ihtiyaçlarımızı, tercihlerimizi belirlemeli, talep etmeli ve üretmeliyiz.”
Bitkinlik olursa abdest al - açık hava al - canlı su iç...
RİSKsiz İLAÇ YOKTUR.. MİDEYE ZARAR VERMEYEN tek AĞRI KESİCİ PARACETOMOL(asetaminofen, "asetam, panadol,durapan")
Zencefil yağı doğal ağrı kesicidir, hasarlı hücreyi de onarır.
TÜRK KAHVESİ, AĞRI KESİCİLERİN ETKİSİNİ %40 ARTTIRIR..
ACI ÇEKEN HACAMAT YAPTIRSIN... İbni Sina
Fazla sarımsak yemek epifiz bezini kireçler émetafizik çalışmalar yapanların yememesi daha doğrudur.
10 GÜNLÜK ORUÇ
Tümör, ağır kemik hastası; fıtık, kalp krizi ve beyin krizi geçiren 10 gün aç kalmadan zor iyileşir.
( Şeker- tansiyon düşmesi önemli değil.)
1. Akşamı lavman sonrası 3 gün su bile içilmez 3.iftarda -sahurda su serbest.
2.Günde 1-3 ılık gusül.(sıcak içilmeyecek bile)
3.10.iftar sonrası:
1. Gün sabah meyve suyu ile oruç açılır. Elma veya greyfurt suyu yarı yarıya suyla karıştırılıp akşama kadar içilir. Akşama yakın
karışımın 4‘te 3‘ü meyve suyu olabilir.
2. Gün meyve suyuyla beraber meyve yiyebilir.
3. Gün Meyve suyu ve meyve ile beraber sebze yemeye başlayabilir.
Akşama yakın yağsız ve tuzsuz, demlenmiş sebze (az su ve kısık ateşte pişirilmiş) ve yağsız, tuzsuz taze yapılmış salata yiyebilir,
4. Gün ekmek, (kepekli ve bayat en güzeli mayasız) kavrulmamış ve rafine olunmamış zeytinyağı ve sarımsak yemeye başlayabilir.
5. Gün Bal, yoğurt, pirinç, bulgurlu yemeye başlayabilir. Oruçtan sonra 10 gün sadece burada yazılanlar yenilmeli,
Et, Yumurta,Peynir, Süt, Tuz, Şeker kesinlikle kullanılmamalıdır. 1 gram bile tuz alınsa insan çok şişebilir.
Orucun 5. gününden sonra büyük abdest simsiyah ve pis kokulu olabilir, kan pıhtılarına benzer, bu çok güzeldir ağır hastalarda zaten olması lazımdır.
Bu pisliklerin iç kanamayla alakası yoktur. Bütün oruçların hepsi faydalıdır ve tehlikesi yoktur.
Dünyada YAŞLILIĞA BAĞLI en çok " damar sertliği ve kalp hastalığından" ölüm vardır:
(En çok ölüm Rusya'da:%45)
(ALKOL-SOĞUK-SİGARA-HİPERTANSİYON-TUZ-YAĞ-KOLESTROL) nedenli damar sertliği ve kalp hastalıkları oluşuyor.
Aç yatmak büyüme hormonunu arttırır...
HER ZAMAN:
Sebzeler (çiğ veya pişmiş) her tür gıda ile uyumludur.
Sebzeler, et veya balık veya yoğurt veya tahıllar veya yumurta ile iyi bir kombinasyon sağlar. Yanında ekmek ile tüketilebilir.
Aynı cins meyveler (turunçgiller, kiraz ve vişne gibi) birlikte tüketilebilir.
Tahıllar süt ürünleriyle birlikte veya başka tahıllar, bakliyatlar ile birlikte tüketilebilir.
(Kan grubuna göre hazım durumu etkilenebilir. Özellikle 0 grupları dikkatli olmalıdır.)
Yumurta - peynir BİRLİKTE YENMEZ (tüketilmek zorunda olursak önce peynir yenir.)
Et ve bakliyatlar (A grupları için toleransı zordur.)
0 grupları, nişasta oranı yüksek "kuru fasulye" gibi bakliyatları zor hazmeder.)
Et ve tahıllar (bol yağlı et, diğer malzemelerle aynı kapta pişerse hazım kolaylaşır)
Tirit yemek sünnet (etli ekmek)
Et ve ekmek / hamur işi (Etli erişteli çorba veya etli börek gibi birlikte pişen yemeklerde tolerans daha kolaydır.
Yan yana tüketilecekse önce "Ekmeği etin suyuna batırarak yemek, sonra eti tüketmek" hazım sıralaması açısından daha uygundur.)
Bakliyatlar ve yoğurt (Tüm kan grupları için gaz yapar.)
SÜT: Zencefille hazmedilebilir. Ilıyınca bal eklenir.
(pastörizenin zararı yararından çoktur.)
Kan akışkanlığı için haftada 3 gün iç yağı yenir...
BAL: Yemekle ve yemekten sonra yenmez(bi̇r i̇şe yaramaz)
SARIMSAK: Günde 1-3 yutulursa kanı temizler-hastalık bırakmaz.
ÇÖLYAK HAŞİMOTO
FİBROMİYALJİ,
LYME,
SEDEF,
LUPUS,
AĞIR METAL ZEHİRLENMESİ,
CROM ÜLSERATİF KOLİT