ö
FAYDALI YİYECEKLERİ:
Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalya, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı,
taze yumurta, yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri;
zeytinyağı, ceviz; inci fasulye, yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horoz ibiği, yulaf ve ürünleri;
Patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnabahar, patates, her türlü biber-pul biber, karahindiba, maydanoz;
erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü; köri, reyhan (fesleğen), yeşil çay.
TERS BESİNLER:
Şekeri azaltın, tatlandırıcı+ hazır içecek ve yiyecekleri hiç kullanmayın!.
Buğday (tip 405–640, durra buğdayı), çavdar ve mısırdan uzak dur!
Onlar, seni hafıza kaybına, konsantrasyon bozukluğuna ve şeker hastalığına sürükler.
Süt ürünlerini balık ve et ile yeme!; fasulyeyi yoğurtla yeme!.
Salam, sucuk, sosis gibi karışık et yeme! (hazım-cilt-sara-karaciğer patlak verir)
Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk-kaz eti, dondurma, sakız, her türlü mercimek, nohut, rafine olmuş sıvı yağlar
Kavrulmuş-bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam-ürünleri, mısır-ürünleri, çavdar-ürünleri, karabuğday-ürünleri, enginar,
piyasadaki yeşil-siyah zeytinler, domates salçası, aloe vera, hindistan cevizi, karabiber, beyaz biber, tarçın, jelâtin, glikoz, fruktoz,
mısır şurubu-nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek-içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan tüm yiyecekleri yeme!
B ÖZET:
Sabah güneş doğmadan önce uykudan kalk. Zeytin-Keten yağı kullan.
Ekmeğin siyez,karakılçık yada kavılca olsun.
Vücut tipin kuru ve zayıf olamaz, tabii olarak balık ete meyillisin.
MİZAÇ YORUMU:
Düzenli yaşamayı beceremeyen; az kararlılık gösteren bir yapıda ve fazla duyarlı bir kişiliktedirler.
İradelerine sahiptirler ve sistemli olmayı iyi bilirler.
Egemen bir yaradılış özelliğine sahiptirler ve yönetmek onlar için vardır. Kendi fikirleri önemlidir ve kimseden etkilenmezler.
Empati yetenekleri gelişmiştir. Otoriter yapıdadırlar; genelde askerlik, yöneticilik gibi işler yaparlar.
B Grubu Kadınları:
Ya çok eli açık olurlar ya da tam tersi cimridirler.
B Grubu Erkekleri:
Özgürlüklerine düşkün ; kısıtlamaya gelemezler. Kadına saygıları oldukça yüksektir.
Neşeli bir aile onlar için önemlidir. Yemek konusunda oldukça titiz olurlar.
Her 100 kişiden 8 tanesi B Rh (+), 1 tanesi B Rh(-)