O KAN GRUBU SPESİFİK ÖZELLİKLERİ













FAYDALI YİYECEKLERİ:
Et-sebze-meyve
SEBZE SUYUNU meyve suyuna tercih et! (LAHANA suyu, ISPANAK suyu, SEMIZ otu suyu aynı).
KARA TURP suyu (günde 100gr. BAL ile yudum-yudum içilir),
ENGiNAR; mevsiminde kabuklu pişir, ye ve suyunu iç !.
Çekirdekli Siyah üzüm ye.
KARPUZ; mevsiminde-yemekte çekirdekleriyle ye (1 bardak kabuğunun suyu da aynı etki için alternatiftir)
ZENCEFiL, KEKiK, BiBERiYE kullan! (MİDE -BAĞIRSAK-gastrit-ülser için)

TERS BESİNLERİ:
Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); Süt, Buğday- mısır(ve nişastaları),rafine sıvı yağlar, piyasa zeytini, hazır turşu, dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuruyemiş, yerfıstığı,
kahve, siyah çay, portakal, aloe vera, karnabahar, ketçap, domates salçası, kaz, k.mercimek bayat yiyecek, hazır yiyecek-içecek-tatlandırıcı, glikoz, früktoz ve mide-bağırsak gazı yapan yiyecekleri YEME !

BALIK-ET ile SÜT ürününü birlikte yeme!
NOHUT-FASULYE ile YOĞURDU birlikte yeme!
Buğday, mısır, süt seni hastalığa batırır.
0 grupları, nişasta oranı yüksek "kuru fasulye" gibi bakliyatları zor hazmeder.)

Yemekten sonra MEYVE yemek siroz-şeker-vs. yapar.

ÖZET:
Her gün meyve ye! Kışın kuru meyve ve ceviz. Kuru meyveyi su ile ıslat! (kaynatma)
SEBZEYİ yemek ile beraber veya yemekten sonra ye.
Meyve ve sebzeyi kabuklu ve birkaç çekirdeğiyle ye (katı meyve-sebze kabuklu sıkılır).
Meyveyi TEK ÇEŞiT olarak ye! (greyfurt+limon, vişne+ kiraz olabilir).
Her gün 1–3 dişe kadar SARIMSAK ye veya yut!
Kuru soğanı ye suyunu da her gün 5Ogr.dan 1-2 defa iç; idrar, balgam ve safrayı söker,
iltihabı kurutur,zararlı mikrop-kurt öldürür, kan şekeri ve alerjik tepkileri kontrol altında tutar.
Haftada 3-5 et, 1-2 balık mide rahatlatır; bağışıklık kuvvetlendir, hastalık gider.

Misvak kullan; tükürük ile ıslat ve dişlerinle fırçayı aç.
Siyah çay, kahve içme!
(mide asidi ve safra arttırır, kandaki kalsiyumu kirece çevirip, atar damarları daraltırlar).

Siyah çay ve kahveyi haftalık; faydalı olan Yeşil Çayı günlük iç.

Çok sıcak yeme ! Çayı ılıtarak iç!
Zeytin-Keten yağı kullan.
Süt ürünleri tükettikçe KEPEKTEN KURTULAMAZSIN

Bu gruba KALSİYUM için Susam, Ispanak, İncir, Badem, Bal Kabağı,Tatlı Patates, Kara Lahana çokca yeter.

Evinde zencefil-kekik-biberiye-zeytin soğan eksik olamaz...
Her hafta meyve, brokoli, havuç, yeşillik, kabak ıspanak,k.pancar ile et ve yumurta takviye etmelidir.
Hele bi̇rde zeyti̇n yağı & çörek otu yağı masajı ve hareket yaparlarsa yaşamın tadını çok iyi çıkarırlar.

MİZAÇ YORUMU: 0 Kan Grubu: Özgüvenliler; oldukça iyimser, cesur, dayanıklı ve güçlü karaktere sahipler.
Bulundukları ortama en iyi uyar; çabuk kaynaşırlar. Yaşama güzel yönlerden bakar ve zevk almasını bilirler.
Fazla takılmaz ve hayatı ciddiye almazlar. Her türlü havaya uyarlar.
İletişim özellikleri güçlü ve kolay arkadaşlık kurarlar. İlişkilerinde hep olumlu bir etki bırakırlar.
Amaçlarına ulaşmak onlar için çok kolaydır. Biraz politiktir. Pek sivri dilli değildir ve fazla önemsemezler.
Başarmak ve lider olmak onlar için biçilmiş kaftandır. Sağlıklı bir bünyeleri vardır.

0 Grubu Kadını: Ev işlerinden pek hoşlanmayan bir yapıları vardır.
Çalışma hayatını severler ve çocukları büyür büyümez çalışmıyorsa hemen işe döner.
Mutfak masrafından kısarak kıyafet almayı severler.

0 Grubu Erkeği: Çok kıskanç olurlar. Sakinliği severler ve kalabalıklarda olmaktan hoşlanmazlar.
Hırslı ve çalışkan bir yapıları vardır. Sürpriz yapmaya bayılırlar.
Her 100 kişiden 40 tanesi 0 Rh(+), 7 tanesi 0 Rh(-)

İnek SÜTü, kan grubu "A" ve "O" olanlara doğal alerjendir; Tüketmesinler...
(süt tozu ise herkese alerjendir ama alerji testi süt & yumurta tozuyla yapılıyor).
"Doğal beslenen tavuğun taze yumurtası "alerjen değildir".