15 gün her yemekten sonra 1 çay bardağı SiRKENCÜBiN. (15 üstü tekrarlanan ilaçlar bile fayda vermez, vücut bağışıklık kazanır)
1 bardak SU,
2 ym. kaşığı SiRKE ,
2 ym. kaşığı LiMON SUYU ,
1 ym. kaşığı BAL,
SEBZE, SÜT Faydalı ve Şifalı yemeklerdir= Hz.Âdem a.s.'a verilenler) (tek inekten; yeni sağım & altın süt)
EKMEK, göğün bereketindendir: KEPEKLİ olmalıdır. Öğütülmüş "Keten Tohumu eklensin.
(EKMEK : Kepekli un yufkası veya ekşi mayalı doğal un ekmeği. )
BİRLİKTE YEMEK YEMEK BEREKETLİ ve SAĞLIKLIDIR. orta tabağı daha da iyidir; birde misafir olsa
BİBER, A-C-K VİTAMİN deposudur. +stress alır
Doğa şartlarına direnen sebze - meyve de seni uzun yaşatır (seradan daha iyidir),
HURMA, 1 GÜN İÇİN; 1 HURMA ve 1 BARDAK SÜT İNSANA YETER
HURMA ÇEKİRDEĞİNİ TOZ EDİP, YEDİĞİNE İÇTİĞİNE KAT. yutulabilir zaten
DOMATES PİŞMİŞ YENİR likopen 30 KAT FAZLA ALINIR (salça-haşlama-menemen)
Domatesi güneşte kurutup öğüterek kullanmak daha sağlıklıdır.
PİŞMİŞ SOĞAN, 2 KAT ETKİLİDİR.
NAR, ÜZÜMDEN 6 KAT FAZLA ANTİOKSİDANA SAHİPTİR.
KARPUZ, çekirdekli yenir, karpuz kabuğunun suyu BÖREK TAŞI düşürür(günde 2 bardak)(GDO'luysa kolit-kron yapar)
KARPUZ, yemekle yenir(önce-sonra da yenir): KAVUN ise yemekten önce yenir.
YOĞURT, bir günlük ekşimişi daha iyidir (naneli veya öğütülmüş keten tohumuyla)...
(KEFİR:Sabah aç içilirse gaz giderir) sütün faydasınıda içerir, zararını da yok eder.
ISPANAK Çiğ yenirse KİRECİ TEMİZLER: Pişirirsen fazla KİREÇ YAPAR..
KIRMIZI PANCAR rendesi 100gr. + zeytinyağlı + limonlu salata içinde ekmek ile beraber yenir.
3-36 saat idrar renk kontrolü yapılır. Gelen kırmızılık kadar bağırsak bozulmuştur.
KURUYEMİŞ: Kavrulmamış ve tuzsuz olmalıdır: Tazesi faydalıdır.
KABAK güzeldir. KABAK TATLISI üzüm pekmeziyle yapılır (eskiden öyleydi)
SALATA:KIRMIZI PANCAR + HAVUÇ RENDE + DERE OTU + MAYDONOZ + ISPANAKLI + CİĞER YE! en az 21 gün
MEYVE, Mevsimindeyse yenir: 10 Kasım - 1 Nisan arasında KIŞ MEYVESİDİR:
"Ispanak, pırasa, karnabahar, yerelması, elma, portakal, mandalina gibi kış sebze ve meyvelerini" tercih ediniz.
Bu şekilde hem sağlık gelir ; kanser gelmez.
İncir, greyfurt, hurma, üzüm ve yeşil yapraklı sebzeler her zaman yenir.
ŞEKERİ, Kayısı + Dut + Hurmadan alabiliriz: Şeker + Yağ tepkimesi enerji verir;
ama sonrasında bitkinlik vererek kısır döngüye sokar.(Meyan Kökü doğal şekerdir)
(YAĞ - PROTEİN : Ceviz, fındık, fıstık, çekirdekten alınmaktadır.
Kayısı,erik, üzüm, incir, dut kurularından yediğinin yarısı "normal ŞEKER".
Ekmek, mercimek, makarna, pilav, patates, kuru fasülyeden bol yiyen kişi 0,5 kg. ŞEKER yemiş olur...
16:00-17:00 arası spor yapmak kalp-akciğer en iyi halde
AKŞAM 6'dan önce yemek yemek(18:00'den sonra yememek-karaciğer dinlenmede)
SİRKE, iyi bir katıktır.
TUZ, topaklanan kaya tuzudur; rafinesiz olsun.
YEŞİLLİK, her sofrada olur; Meyvenin en verimli hali orijinal yemektir.
SÜT + ÜZÜM PEKMEZI iyi ikilidir... Zencefil + Taze Sıkım MEYVE SUYU iyidir.
“ET, şüphesiz yemeklerin efendisidir. Efendi ile her gün görüşülmez.” Hadis-i Şerif
20 gün gece yarım çay brdk LiMONLU SU- yarım çay brdk Zeytinyağı
ZEYTİN ve İNCİR BAZİK yapar; KALSİYUM ATTIRMAZ (asidik).
LAVANTA, KISIK ATEŞTE 15 DK KAYNAR
Brokoli, karnabahar, lahana kan grubuna göredevam edilmeli
EKMEK= ARPA ve BUĞDAY KARIŞIK OLMALI
İNCİR KÜRÜ (amansız hastalıklara)
Günde 1 KAŞIK ÇÖREK OTU (Hasta olmazsın)
Zeytin ,peynir,çorba,taze fasülye,domates, soğan,salatalık,kabak,patlıcan,patates,
kavun,karpuz,muz,üzüm,şeftali,ıspanak, semizotu,yoğurt,elma,armut,fındık,bezelye,havuç.
Lokmayı aşırı çiğne. 20-40
Az ET, bol BALIK eti
Bol sulu MEYVE-SEBZE,
Kuru gıda ve AZ HAMUR
Öğün arası sadece MEYVE al,
Az tuzlu – az tatlı ye!
Erkek çocuklara TATLI çok az verilmeli; ÇİKOLATA hiç verilmemelidir.
SADECE KURBAN ETİ 3 GÜN ŞİFADIR: KARIŞIK TA OLSA ; HEM DE TÜM KAN GRUPLARINA ŞİFADIR....
HER ZAMAN:
Sebzeler (çiğ veya pişmiş) bütün gıdalarla uyumludur.
Sebzeler, et veya balık veya yoğurt veya tahıllar veya yumurta ile iyi bir kombinasyon sağlar.br
Yanında ekmek ile tüketilebilir. b
Aynı cins meyveler (turunçgiller, kiraz ve vişne gibi) birlikte tüketilebilir.
Tahıllar süt ürünleriyle birlikte veya başka tahıllar, bakliyatlar ile birlikte tüketilebilir.
Et ve tahıllar (bol yağlı et, diğer malzemelerle aynı kapta pişerse hazım kolaylaşır) Tirit yemek sünnet (etli ekmek)
Et ve ekmek / hamur işi (Etli erişteli çorba veya etli börek gibi birlikte pişen yemeklerde tolerans daha kolaydır.
Yan yana tüketilecekse önce "Ekmeği etin suyuna batırarak yemek, sonra eti tüketmek" hazım sıralaması açısından daha uygundur.)
BAHAR YAĞMURUNDA ISLANMAK canlandırır. (10 dk sonra çıkın)