HER GÜN saat 7'de KAHVALTI YAPMAK 7-9 ye!; 19:00 sonrası yeme!
HER GÜN 20 dk GÜNEŞLENMEK hastalıktan korur
Her sabah BAL ŞERBETI içen hasta olmaz. İlkbahar balı daha şifalıdır.
LİMONLU su aç içilir kireç söker, balgam söker (LİMON ile ŞEKER zehir olur. LİMON ile TUZ KARIŞIRSA ZEHiR OLUR.)
DOMATESİN PİŞMİŞİ 30 KAT FAZLA LİKOPEN İÇERİR (melemen)
HER SABAH DÜZENLİ SU içersen, % 25 hızlanırsın (metaboli̇k)
CEVİZ YAPRAĞI çayı (ballı) her sabah kuvvetlendirir canlandırır
Günde 2 Turk kahvesi kalp krizi riskini yarıya indirir
Her gün tarçın kanseride önler, kahve tarçınlı içilir
ŞEKERSİZ TÜRK KAHVESİ - zihni açar(sınavdan önce) domatesten 100 kat antioksidan verir- sabah aç iken canlandırır- telvesi gübredir.
OMEGA 3, BALIKTAN 7.500 KAT FAZLASI "KETEN TOHUMUNDA" BULUNUR srçolu
1 LİMON + 1 BARDAK ILIK SU sabah içilirse günlük C vitamininin %88'i alınır + Karaciğer zehirden arınır
SU: Sabah ilk içilir tuz eklenebilir(dondur-çöz ve 12 saatte bitir "üstünü ve dibini içme; at")
BAL: bal şerbeti iç her sabah. Donan balda şifa vardır. aç alınır
7 ZEYTİN + 1 İNCİR sabah ve akşam. (incir en gıdalı meyvedir)
Kuru inciri
KURU İNCİR Kes, 3-5 gün Zeytinyağında beklet ve aç iken yemek.
SARIMSAK tüket, SİRKE kullan. SARIMSAK: Günde 1-3 yutulur: Kanı temizler-Hastalık bırakmaz.
Tuzsuz sarımsaklı yoğurt her gün önemli(&soğan)
SOĞAN tüket uyku-felç-kalp .
MAYDANOZ tüket, sabah 1 tutamı C vitamin-mineral full enerji
YUMURTA tüket ET SİZ olsun
SABAH KEKİK ÇAYI İÇ gün boyu zindelik verir
3 CEVİZ YEMEK unutkanlık,romatizma,kalp,göz AKŞAM yenirse huzurlu uyku .
3-5 ZEYTİN YE; ZEYTİN YAĞI iç (her sabah).. KAHVALTI'DA Ekmeği Zeytinyağı-Karabiber-Kırmızı pul biber-Kekik-Zerdeçal-Limona bandır.
ÇÖREK OTLU EKMEK 3 KAT KOLAY SİNDİRİLİR.
ÇİÇEK KOKLAMAK
KURU ÜZÜM YEMEK
KEŞKEK YEMEK SÜNNETTİR. (ARPA EKMEĞİ-MERCİMEK-SU KABAĞI, OMUZ & SIRT ETİ, ÜZÜM SİRKESİ SÜNNETTİR.)
ZENCEFiLLi su iç her sabah.
Zencefil +Zerdaçal +Kekik +Kimyon +Kişniş dönüşümlü içilir.(sindirim rahatlar +iltihap kurur sistemi güçlenir)
HURMA, günde 5 tane YIKAMADAN çekirdekli yenir (üzerindeki mikropla bağırsaktaki aynıdır)
SALATA: Her gün enzimleri ve kan üretimini düzeltir (Soğan +Limon suyu +ZeytinYağı unutulmadan)
Her sabah Sebze yada Meyve Suyu; KAN + ORGAN temizliği yapar canlandırır.
Erkekler: Her yemekte "tane KiMYONU öğüt, TAHiN, ZEYTiNYAĞI, LiMON suyu, SARIMSAK karışımını" ekmeğe sürüp yesin.
Kadınlar: KEPEK + KIRMIZI PANCAR + HAVUÇ + ELMA rendeleri + Limon Suyu + Zeytin Yağı (RAFİNESİZ Çiğ) kahvaltısı .
100 gr.KIRMIZI PUL biber, LİMON suyu,ZEYTiNyağı ve SARIMSAĞI dövüp karıştır. bağırsakları çalıştırır
ZENCEFİL kullanan %99 kanser olmaz! (Günde bir gr. zencefil yeter Kur'an'da geçen tek baharattır)
Günde 1 MUZ kabızlık önler; Haftada 1 muz ise kabızlık yapar..
SİGARA İÇEN HAVUÇ YEMEK ZORUNDADIR.
Günde 1 lt suya TARÇIN-KARANFiL-ZENCEFiL ekleyip içmeli. (Toprak-Su:Soğuk mizaç için iyidir:REZENE-NANE ve SiRKELi BAL sürekli kullanmalı)
Günde bir ; ana yemek sabah yenmeli diğerleri atıştırmalık gibi
RAFİNE EDİLMEMİŞ TUZ & DOĞAL KAYA TUZU. Günde 1 şeker kaşığı yemeli (tuzla kokmasın)
YEMEK TUZLA BAŞLAR ve BİTER sünnettir
SEMİZ OTU HER ŞEYE FAYDALI romatizmaya bile
SİNAMEKİ HER GÜN AZ YENEBİLİR göz-saç-kan temizler
BROKOLİ PORTAKALDAN 5 KAT İYİDİR. çiğ yada buharda
Sağlıklı insanla aynı tabaktan yemeli
Her akşam tek çeşit yemek evladır. HER GÜN KELEPAÇA HER GÜN YUMURTA (sınavdan önce) kayısı kıvamında