Haftada 1-3 Faydalı GIDALAR
genel Faydalı GIDALAR
- SU, BAL, MEYVE, SEBZE, SÜT ,Faydalı ve şifalı yemekler(Âdem a.s.'a verilenler)
- KARPUZ, önce ve sonra yenir: KAVUN, yemekten önce yenir.
- YOĞURT, bir günlük ekşimişi iyidir.. (KEFİR:Sabah aç içilirse gaz giderir) sütün faydasını içerir,zararını yok eder.
- ISPANAK Çiğ ise KİRECİ TEMİZLER: Pişirirsen fazla KİREÇ YAPAR..
- KIRMIZI PANCARIN 100gr rendesi zeytinyağlı limonlu salata içinde ekmek ile beraber yenir. 3-36 saat idrar renk kontrolü yapılır. Gelen kırmızılık kadar bağırsak bozulmuştur.
- KURUYEMİŞ: Kavrulmamaış ve tuzsuz olmalıdır..Tazesi faydalıdır.
- İNCİR:Sirkeye koy 3 tane sulansın ye ateşin gider; safran iyi olur; karaciğer-dalak-böbrek-mesane açılır.
- KABAK güzeldir. KABAK TATLISI üzüm pekmeziyle yapılır(eskiden öyleydi)
- SALATA: KIRMIZI PANCAR + HAVUÇ RENDESİ + DERE OTU + MAYDONOZ + ISPANAK ekle ye...+ CİĞER en az 21 gün
- Mevsiminde meyve yemeli: 10 Kasım- 1 Nisan arasında KIŞ
"Ispanak, pırasa, karnabahar, yerelması, elma, portakal, mandalina gibi kış sebze ve meyvelerini" tercih ediniz. Bu şekilde hem sağlıklı olursunuz hem de kanserden korunursunuz.
- İncir, greyfurt, hurma, üzüm gibi bağırsakları rahatlatıcı meyveler ve yeşil yapraklı sebzeler her zaman yenir.
- Kayısı+ Dut+ Hurmadan şeker alabiliriz.
( şeker; yağ ile tepkimeleşerek hemen enerji verir, sonrasında bitkinlik hissettirerek kısır döngüye sokar)
(YAĞ-PROTEİN=(ceviz,fındık,fıstık,çekirdek)
ŞEKER -(kayısı,erik,üzüm,incir,dut kuruları) yediğinin yarısı = normal şeker.
ŞEKER-(ekmek,mercimek,makarna,pilav,patates,kuru fasülye bol yiyende 500 gr şeker yemiş olur o gün.)
- SİRKE iyi bir katıktır.
- YEŞİLLİK her sofrada olur; meyve orijinal yenir
- SÜT + ÜZÜM PEKMEZI iyi ikilidir+ meyve suyu (zencefilli+taze sıkım)
- “Et şüphesiz yemeklerin efendisidir. Efendi ile her gün görüşülmez.” Hadis-i Şerif
- Erkek çocuklara tatlı çok az verilmeli, çikolata hiç verilmemelidir.
TEMİZLİKLER
- VÜCUT TEMİZLiĞİ (yıkanma);
- AĞIZ TEMİZLİĞİ
- AHŞAP YÜZEYLERDEKI TEMİZLİK:
- Su izlerini bir parça DIŞ MACUNU ile ovalayarak silebilirsiniz.
Bir ölçü bitkisel YAĞA, bir ölçü LIMONSUYU VEYA SIRKE karıştırarak ince bir şerit halinde uygulayıp iyice ovalayabilirsiniz.
Cilasını yitirmiş yüzeylere yarım litre bitkisel YAĞA 1 yemek kaşığı LİMON YAĞI ilave edip uyguladığınızda parlaklığı yeniden kazanabilirsiniz.
- CAM VE AYNA TEMIZLEYICILER;
- DUVAR TEMIZLEME;
- EŞYA DOLAPLARINI temizlemek için
- HALILAR VE KILIMLER;
-
-
-
- ALINMASI GEREKENLER
Faydalı HAREKETLER
Faydalı MEKANLAR
Faydalı EV İŞLERİ
ZARARLI GIDALAR
- Hazır yiyecek ve içecekler, parfüm, temizleyici maddelerin genetiği değiştirilmiş içeriklidirler evine alma ki bugüne kadar bilinmeyen
hastalıklara ve alerjilere yolun açılmasın..
- Kuruyemiş ve yağlılar damar tıkanıklığına ve kolestrole götürür. (10bin km. damar)
Et+Balık+Nohut+Mercimek+Fasülye ile SÜT ürünleri yenirse toksik birikinti bırakır.
"Etten sonra "süt ürünü" yada "EKMEK" yemek için 8 saat beklemek gerekli.
(ET ile SÜT ÜRÜNÜ BİRLİKTE YASAK hazmedilemez) Bakliyatla birliktede et tüketilmez.
- DONDURULMUŞ HAZIR GIDADAN ve MIKRODALGADA hazırlanan besinden uzak dur.
Hazır YIYECEKLER tüm bilinen ve bilinmeyen hastalıklara açılan kapıdır.
DOĞAL DENILEN TÜM VITAMIN ve ilaçlar REKOMBiNANT DNA ürünüdür.
- Mevsiminde meyve yemeli 1 Nisan -10 Kasım arasında YAZ MEYVESİ YENİR
"Salatalık, domates, patlıcan, biber, şeftali, karpuz, erik, muz" gibi yaz sebze ve meyvelerini yİyin..
- EKMEK: Sıcaksa tam zehirdir, tüm beyaz ekmekler damar tıkar.
- Beyaz şekerde ne vitamin vardır, ne de mineral var! Ne de protein, doğalı çokca yeter...
ZARARLI HAREKETLER
- Kötü düşüncenin ürettiği zehir SİNİRLİ yapar(KALP-DALAK-KARACIĞER sertleşmesine gider)
-
KARBONHİDRAT ile PROTEİN aynı anda tüketilmez.
PROTEİN ile SÜT ürünü tüketilmez. BESİN BESİNDEN HAZMEDİLEMEYEN DEPOYA GİDER.
- Yumurtanın 10 günden yaşlı olanı yenilmez; bayat yumurtadan çimento yapılır.
- PARFÜM ve AROMALI Kokular tek başına tüm hastalıkları üretir(Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt).
- Muz,kepek,havuç,makarna,fıstık,patates, ıspanak,bezelye EKMEKle YENMEZ (kilo yapar)
incir,karpuz,kavun,nektari EKMEKle YENMEZ(kilo yapar)
Yumurta,tavuk,hindi, barbunya,peynir,balık proteindir EKMEKle YENMEZ.
Kuruyemiş (Fındık, Fıstık, Badem, Kabak Çekirdeği) proteindir EKMEKle YENMEZ.
Meyve tabağı yasak (karışık olmaz).
- YEMEK BAŞLADI MI SU İÇME(enzimi hazmı bozuluyor sonrası 2 saat dahil zemzem bile içme)
- Yemekten sonra 4 saat yeme!
- Sürülen kremler de gözenekleri kapatarak oksijen alımını engeller, bu da cilt sağlığı için sakıncalıdır.
- Her gün sabunla yıkanmak vücut yağını alır cildi kurutur.
- Sık sık şampuan değiştirmek de saçı yıpratır.
ZARARLI MEKANLAR
ZARARLI EV İŞLERİ
MMMMMMMMMMMMM