HAFTADA 1-3 FAYDALI GIDALAR
- Ekinezya, DEFNE YAPRAĞI, KUŞBURNU çayı birkaç gün ara ile içimeli (evde sürekli bulunmalı)
- TAHİN organik KALSiYUMdur;TAHİN: ZEHİRİ ATABİLEN TEK BESİNdir... Yeşillik + Taze ve Kuru meyvede aynıdır.
- SALATA ve ET birlikte güzeldir.
- BAL+TARÇIN karışımı sülüen ekmekle KAHVALTI damar açar
- SARIMSAK+SOĞAN : Bağışıklığı arttırır,temizler.(Sonrasında karbonatlı suyla gargara iyi gelir.)
- YUMURTA 10 günlüğe kadar ve 5 dk kadar kaynat ye ! ( Fazla kaynayanı alerjene dönüşür;bayatı çimentoluktur - TEREYAĞLA YEME ! (2 farklı hayvandan aynı anda gıda olmaz))
- Tavuk : Kuru kesim olmalı (sulu kesimde pisliği içine gider; 250 gr. su almış oluruz ve evde de çabuk pişer(mikroplu olarak yarı pişti zaten))
- PATATES: Haşla yada fırınlayarak ye!
- MAYDANOZ KÜRÜ: LİMON + SU + MAYDANOZsabah robottan geçir ve aç iç - gençleş i.sarçgl
- KAHVE: Kavurmadan ısıt-öğüt-kaynat tarçınla iç: ama yemekten uzakta)(kavrulmuş kahve ve kuruyemişer kireç yapıcıdır)
- SÜT: Ilıyınca BAL eklenir Zencefille hazmedilebilir. (pastörizenin zararı yararından çoktur.)Süt, Antibiyotik almış kişide Balgam, kireç ve damar tıkanıklığa yapar.
- Günlük Sakızı veya tütsüsü ve Kekik tütsüsünü evlerde kullanın(Hadis). (balla da çignenirler) "Ağız, küçük ama daha hızlı midedir."
Doğal Damla sakızı çiğneyin.
- NORMAL SEYİR DE Sabah ilk :
1.GÜN: Zeytin yağı iç,
2.GÜN: Bal şerbeti iç,
3.GÜN: Bir bardak zencefilli su iç.
4.GÜN: Tahin-Pekmez(yada pekmez şerbeti) iç.
(Gece yarım çay bardağı limonlu-zeytin yağı ise 20 GÜN)
- ORUÇ, SU İLE AÇILIR. (tatlı yada yemek ile açılmaz ; tatlı, yemekten önce yenir.
- Zencefil+ Zerdaçal+ Kekik+ Kimyon+ Kişniş dönüşümlü içilir.(sindirim rahatlar+iltihap kurur sistemi güçlenir)
- ÇörekOtu + Zencefil + Sarımsak + Bal + Isırganotu tohumu döv ye...
- Yaşanılan bölgenin soğanlarından yemelisiniz...
- SES TELLERİNİ KORUMAK İÇİN TARÇIN ÇAYI İÇMELİDİR.(ÖĞRETMEN-İMAM-SPİKER)İ.saraçoğlu
- KIL AZALTMAK İÇİN: ÖĞÜTÜLEN MERCİMEĞİ BALLA MACUN YAP BIYIKLARINA SÜR.(haftada bir)"NANE YAĞIDA aynı etkiyi yapar.
- KIL AZALTMAK İÇİN: 1 yk TELVEYE 1 tk KARBONAT KARIŞTIR SÜR...
- KIL AZALTMAK İÇİN: BAKLA KABUĞUNU DÖV SÜR...
- KIL AZALTMAK İÇİN: Yumurta beyazına,1 tk mısır nişastası +2 tk şeker karıştırarak uygulayın: Kuruyunca soyun..
- YARIM LİMONU TUZA BASTIR MASAJ YAP yanar+ ılık suyla yıka, haftada 1; kıl azaltır.
- Oruç TUT pazartesi-perşembe kalp daha iyi çalışır.
- Limonlu BAL ŞERBETİ ılık suda / limon yoksa sirke olur.
- Elma Sirkesi – Su – Bal: Bir bardak su içerisine 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bal ya da sinameki tozu eklenmelidir. Bu karışım geve yatarken ve sabah aç karına olmak üzere günde iki defa tüketilmelidir.
Elma Sirkesi – Su – Papatya Çayı: Bir fincan papatya çayı demlendikten sonra içerisine bir yemek kaşığı elma sirkesi eklenerek gece yatmadan içilmelidir. Dilerseniz içerisine bir tatlı kaşığı bal da ekleyebilirsiniz.
- "Sirkeli Limonlu Su" gece yatarken içmek kan şekeri seviyesini düşürmeye faydalıdır.
genel FAYDALI GIDALAR
-
- SU, BAL, MEYVE, SEBZE, SÜT Faydalı ve Şifalı yemeklerdir= Hz.Âdem a.s.'a verilenler)
-
- EKMEK : Kepekli un yufkası veya ekşi mayalı doğal un ekmeği.
EKMEK, göğün bereketindendir: KEPEKLİ olmalıdır.
-
- BİRLİKTE YEMEK YEMEK BEREKETLİ ve SAĞLIKLIDIR. orta tabak daha da iyi, birde misafir olsa
-
- BİBER, A-C-K VİTAMİN deposudur. +stress alır
- Doğa şartlarına direnen sebze - meyve de seni uzun yaşatır (seradan daha iyidir),
- HURMA, 1 GÜN İÇİN; 1 HURMA ve 1 BARDAK SÜT İNSANA YETER
- HURMA ÇEKİRDEĞİNİ TOZ EDİP, YEDİĞİNE İÇTİĞİNE KAT. yutulabilir zaten
-
- KARPUZ, yemekle yenir(önce-sonra da yenir): KAVUN ise yemekten önce yenir.
-
- NAR, ÜZÜMDEN 6 KAT FAZLA ANTİOKSİDANA SAHİPTİR.
-
- KARPUZ, çekirdekli yenir, karpuz kabuğunun suyu BÖREK TAŞI düşürür(günde 2 bardak)(GDO'luysa kolit-kron yapar)
-
- YOĞURT, bir günlük ekşimişi daha iyidir... (KEFİR:Sabah aç içilirse gaz giderir) sütün faydasını içerir, zararını da yok eder.
-
- ISPANAK Çiğ ise KİRECİ TEMİZLER: Pişirirsen fazla KİREÇ YAPAR..
-
- KIRMIZI PANCARIN 100gr. rendesi + zeytinyağlı + limonlu salata içinde ekmek ile beraber yenir. 3-36 saat idrar renk kontrolü yapılır. Gelen kırmızılık kadar bağırsak bozulmuştur.
-
- KURUYEMİŞ: Kavrulmamış ve tuzsuz olmalıdır: Tazesi faydalıdır.
-
- KABAK güzeldir. KABAK TATLISI üzüm pekmeziyle yapılır (eskiden öyleydi)
- SALATA:KIRMIZI PANCAR + HAVUÇ RENDE + DERE OTU + MAYDONOZ + ISPANAKLI + CİĞER YE! en az 21 gün
- Mevsiminde meyvesi yenir: 10 Kasım - 1 Nisan arasında KIŞ MEYVESİDİR:
"Ispanak, pırasa, karnabahar, yerelması, elma, portakal, mandalina gibi kış sebze ve meyvelerini" tercih ediniz. Bu şekilde hem sağlık gelir ; kanser gelmez.
-
- İncir, greyfurt, hurma, üzüm ve yeşil yapraklı sebzeler her zaman yenir.
-
-
ŞEKERİ, Kayısı + Dut + Hurmadan alabiliriz: Şeker + Yağ tepkimesi enerji verir; ama sonrasında bitkinlik vererek kısır döngüye sokar.(Meyan Kökü doğal şekerdir)
(YAĞ - PROTEİN : Ceviz, fındık, fıstık, çekirdekten alınmaktadır.
Kayısı,erik, üzüm, incir, dut kurularından yediğinin yarısı "normal ŞEKER".
Ekmek, mercimek, makarna, pilav, patates, kuru fasülyeden bol yiyen kişi 0,5 kg. ŞEKER yemiş olur...
- 16:00-17:00 arası spor yapmak kalp-akciğer en iyi halde
- AKŞAM 6'dan önce yemek yemek(18:00'den sonra yememek-karaciğer dinlenmede)
- SİRKE, iyi bir katıktır.
- TUZ, topaklanan kaya tuzu..
- YEŞİLLİK, her sofrada olur; Meyvenin en verimli hali orijinal yemektir.
- SÜT + ÜZÜM PEKMEZI iyi ikilidir... Zencefil + Taze Sıkım MEYVE SUYU iyidir.
- “ET, şüphesiz yemeklerin efendisidir. Efendi ile her gün görüşülmez.” Hadis-i Şerif
- Erkek çocuklara TATLI çok az verilmeli; ÇİKOLATA hiç verilmemelidir.
- 20 gün gece yarım çay brdk limonlu SU- yarım çay brdk zeytin yağı
- ZEYTİN ve İNCİR BAZİK yapar; KALSİYUM ATTIRMAZ (asidik).
- LAVANTA KISIK ATEŞTE 15 DK KAYNAR
- Brokoli, karnabahar, lahana kan grubuna göredevam edilmeli
- EKMEK=ARPA ve BUĞDAY KARIŞIK OLMALI
- İNCİR KÜRÜ (amansız hastalıklara)
- 1 KAŞIK ÇÖREK OTU (Hasta olmazsın)
Zeytin ,peynir,çorba,taze fasülye,domates, soğan,salatalık,kabak,patlıcan,patates,
kavun,karpuz,muz,üzüm,şeftali,ıspanak, semizotu,yoğurt,elma,armut,fındık,bezelye,havuç.
Az et, bol balık eti
Bol sulu meyve-sebze,
Kuru gıda ve AZ HAMUR
Öğün arası sadece meyve al,
Fazla tuzlu – tatlı yeme.
Lokmayı aşırı çiğne.
- SADECE KURBAN ETİ 3 GÜN ŞİFADIR: KARIŞIK TA OLSA ; HEM DE TÜM KAN GRUPLARINA ŞİFADIR....
- Domatesi güneşte kurutup öğüterek kullanmak daha sağlıklıdır.
- Domates - Ispanak çiğ yenir.
- BAHAR YAĞMURUNDA ISLANMAK (10 dk sonra çıkın-canlandırır).
genel TEDAVİ ŞARTLARI
3 GÜNLÜK ORUÇ
Haftada bir yapılır: 10 gün zor gelen yaşlılar için idealdir, sürekli.
3 gün olursa ve 7 gün arayla 7 defa ağır hastalara (KANSERE bile) çok faydalıdır.
(Sonrasında da, meyve suyu,meyve,sebze, sırası önemlidir bağırsak burkulmasına karşı)
3 günlük orucu yapamayan sebze-meyve sularıya 1 hafta geçirebilir.
Kemoterapi tıp tarihindeki en büyük aldatmacadır. Bu işkenceyi düşünen cehennemde anıtı hak ediyor. DR. RYKE GEERD HAMER
ORUÇ ETKİSİ
1 gün aç kalıp 360 gr. hasta hücreyi yok ederiz... Su da içmezsek 1,5 kilo hasta hücre yok ederiz. (3 günde 4,5 kilo)
3. günden sonra azalır 6. günden sonra 350-500gr arası hasta hücreyi yok ederiz.
(Bu dönemde, hastalık biterse "iştah açılır".. Hastalık bitmemişse "iştah olmaz")
Hastalık başladığı zaman hemen lavman yapmalı (karnında çok şiddetli ağrı olursa o zaman sadece doktor tavsiyesi ile lavman yapılabilir) bağırsak ve mide boşaldıktan sonra gusül abdesti alınmalıdır.
Bağırsak ve mide boşalıp bu hazırlık yapıldıktan sonra vücut kendisini iç kazalara karşı (spazm, kriz, tıkanma, ateş) idare edebilir. Ve hastalık geçene kadar aç kalmalıdır. Sadece meyve suyu içebilir. O zaman ne hastalık olsa hafif geçer. Eğer bu ağrılar ve hastalık ölüm belirtisi ise bu şekilde hazırlık yaparak ölümü beklemek de çok güzeldir. Zaten insan ölecekse hastaneye gitmek yerine evinde, yakınları arasında ve Kur‘an-ı Kerim ile ölüme hazırlanması en güzelidir.
Büyük hastalıklara isyan edilmezse, bütün günahların temizlenmesine sebep olabilir. İnsan hasta olunca ölebileceğini ve ebedi hayata kavuşabileceğini düşünmeli ve ona göre en güzel hareketleri yapmalıdır...
İnsan, Allah‘a tevekkül edebilirse bütün hastalıkları da geçebilir... Hakiki imanı elde eden kainata meydan okur.
"İnek sütüyle tedavi olunur."(FİNLANDİYA KİŞİ BAŞI 178 LİTRE-Süt, yemeksiz yeter insana aylarca, 40gr kanın içinden 1 gr süt çıkıyor (kazein sadece sütte var).
"Sütten yapılan kalbi ferahlatır" (hadis= Yoğurt sütün tüm özelliklerine sahiptir.) Peynirde de sütün 5 katı protein + yağ vardır (aynı miktarda). Süt + Üzüm pekmezi iyi ikilidir + meyve suyu.
Besinin ilacın olsun... Sarımsakla tedavi olunur.(Süt-Çörek otu-Z.yağı)
40 GÜN - ETLİ - YAĞLI yemeyenin tabiatı değişir (Her şifanın aslı açlıktır.)
Her hastlalığın aslı tokluktur: Tok iken yemek haramdır.
SÜLÜK TEMİZ KAN EMERSE ÖLÜR.. O YÜZDEN EMMEZ.. Sadece hastalıklı ve kirli kanı emer.
+40 yaş 5 yaş gibi beslenmelidir; 0,5 kilo fazlası atık bırakır vücudunda. Açlık vücudumuzdaki hasta hücreyi yer, kirecide eritir.
45 yaştan sonra bağışıklık azalır.
Ağrıyan yeri ovmayı tavsiye ediyor efendimiz. "ALLAH'ım, SAĞLIK ve AFİYET DİLERİM " çok tekrarlayın....
İnanarak yediğin her şey iyi gelir. Telkin %60 bağışıklığı arttırır(interfla salgısını arttırır)
Her besin çeşidi için beyin ekstra yorulur. Az çeşit, fazla çiğnenir(+16)yenir.
Şifa hazımdadır. H. ((6 saat))
PARFÜM ve AROMALI KOKULAR tek başına tüm hastalıkları üretir (Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt götürür).
Peygamber efendimiz bir yere gittiğiniz de o bölgede yetişen soğandan yiyiniz hastalıklardan korunursunuz buyurmuştur
Ramazanda Su Orucu:
1.10 gün normal
2.10 gün sadece iftar
3.10 gün sadece çorba iftarı + çay + kahve + su (riyazet)
36 saatlik AÇLIK-ORUCU:
Açlıktan önceki gün Saat 19.00’dan sonra hiçbir şey yenmez.
Yemekten hemen sonra yarım çay kaşığı toz sinameki yutarak veya yatmadan önce ya da sahurda bir bardak suda 1 yemek kaşığı magnezyum sülfat (İngiliz tuzu) eritip içerek bağırsaklar boşaltılır. Sahurda da bir bardak su içilir.
(Kabızlık sorunu olanlar sahurda lavman yapabilir. Aksi halde lavmana gerek yoktur.)
Açlık günü iftarda bir şey yemeden temiz su ile oruç açılır.
Açlıktan sonraki gün:Sabah 07.00’de meyve suyu ile 36 saatlik oruç tamamlanır
Gerçekten anlayanlar modern hayatın dayattığı her şeyin bir esaret olduğunu ve kurtulma yollarını öğrendiler.
“İlaç kullanmak ve aşı yaptırmak bir esarettir.
Market veya mağazalarda satılanlara mecbur olmak bir esarettir, moda bir esarettir…
Kendi ihtiyaçlarımızı, tercihlerimizi belirlemeli, talep etmeli ve üretmeliyiz.”
Bitkinlik olursa abdest al - açık hava al - canlı su iç - ( 1 3 7 10 )(kanser 10)
RİSK SİZ İLAÇ YOKTUR.. MİDEYE ZARAR VERMEYEN tek AĞRI KESİCİ PARACETOMOL(asetaminofen, "asetam, panadol,durapan") Zencefil yağı doğal ağrı kesicidir, hasarlı hücreyi de onarır. TÜRK KAHVESİ, AĞRI KESİCİLERİN ETKİSİNİ %40 ARTTIRIR..
ACI ÇEKEN HACAMAT YAPTIRSIN... İbni Sina
FAYDALI HAREKETLER
- GÜNDE 5 VAKİT NAMAZ KILINIR (ERKEKLER CAMİDE - KADINLARDA UZUN RÜKU ve SECDE ile 5-7 tesbihli)
GÜNDE 30 DK YÜRÜMEK.
Oturarak küçük lokmalarla çok çiğneyerek 2-3 çeşit ye! (gaz olmasın) (fazla tükürük yada ciklette hava yutturur,
Su üst dudağa değdirilerek içilir.
İyi çiğnemeden yuttukların (16), sodalı ve gazlılar direk havayı sokar:Cola şisesi 0,5 lt. gaz yapar;
Maximal nabıza dikkat edilen aktivitelerde; ÇOK SU ALINIRSA; ÇOK TUZ ALINMALI (1 lt yeter) Terleyecekler suya KAYA TUZU EKLEYEBİLİR)...
YAZIN "SOĞUK ÇORBA" YEMEK SERİNLETİR buğday-yoğurtlu-aşağıda
İnsanın YEMEK HAKKI günde 2 dir.
KAHVERENGİ BENEKLİ MUZLARI SEÇMEK kansere karşı bile 8 kat daha etkilidir
Tansiyonu düşük tutmalı, kalbi az atan uzun yaşar
Acıkmadan Yenmez !: Tüketilmeyen kalır vücutta Karaciğer-Böbrek-Eklemlerde birikir.
SALATA + PİLAV TEK TABAKTA + PARMAK ENERJİSİ ile iyidir.
- Yemek sonrası YATMA! (mide hastalığı oluşabilir)
FESLEĞEN yemekten sonra çiğne reflü gider
2 günde bir nemlendirici yerine masajla Susam Yağı uygula soğuk suyla yıka.
İMANDAN SONRA Kİ EN BÜYÜK NİMET:"SAĞLIK"tır. En çok korunması gereken 2. şey SAĞLIK.
DİYAFRAM NEFESİ (karın organlarına masaj etkisidir )
Salavatla çay demle, tatlansın-
BAHAR YAĞMURUNU TOPLAMAK ve ŞİFA İÇİN DAĞITMAK
EHLİ TARİK SOFRA DUASINI ÖNCE YAPAR(tarikatte nimet önüne geldi diye; şeriatte ise sonra:yemek nasip oldu)
ÇAY BİLE HEMEN İÇİLMEZ (bi̇li̇nmez nasıl yapıldı) FREKANSI DUALARLA DÜZELTİLMELİDİR. Salavatla çay demle, tadlansın-
SOĞUKTA, SICAKLIK VERENLERİ YEMEK kuruyemiş,baharatlar,incir,hurma,şalgam,tahin-pekmez-bal(dıştan çörek otu yağı)kombiden iyidir.
SICAKTA, SOĞUKLUK VERENLERİ YEMEK bir parça TARÇINI AĞIZDA TUTMAK gibi
Telkin bağışıklığı % 60 arttırır,(interfla salgısını arttırır)İnanarak yediğin her şey iyi gelir,
SU + HURMA ile oruç tut... Yemek isteği 3. günden sonra kesilir.
HURMAYI YIKAMADAN YEMEK.
Her YEMEK SONRASI Karanfil yada Fesleğen çiğnemek
FASULYEYİ SUDA BEKLET, SUYU DEĞİŞ YEMEK YAP GAZI GİTSİN.
DOMATES KABUĞUNU FIRINLA - ÖĞÜT; Çorba veya Yoğurta dök ye.
PROBİYOTİK ÇOĞALTMAK GAZI AZALTIR.
NANE YAĞI GAZ İÇİN İYİDİR; SU VE HAREKET GAZI AZALTIR.
REZENENİN, YARIM ÇAY KAŞIĞI TOHUMUNU 4 FİNCAN SUDA 10 DK KAYNAT İÇ. yada yemeklere kat-çiğne şişkinlik- mide bulantısına bile iyi gelir.
İÇTİĞİN SUYA ELMA SİRKESİ KAT.
TATLANDIRICILARDA SİNDİRİLEMEDİĞİ İÇİN GAZ YAPARALAR
https://www.youtube.com/watch?v=p1rL9dHmhAU
https://www.youtube.com/watch?v=Ph_ooBMsHTg
Spor saati 4-6 dır (asla sabah erken olmaz, protein ağırlıklı beslenenler için biraz olabilir)
Telefonla sol kulakta konuşmak, tek çizgi şarzda kullanmamak.
Ayakta sadece bazen zemzem içilir.
MEYVE sadece MEVSİMİNDE YENİR (fatiha okuyarak).
TEK ÇEŞİT YEMEK örnek: Etli Sebze Birlikte pitiyse tek çeşit demektir. (tek çeşit yiyen doyar, çok çeşit zor doyar).
HAFTADA 1 ORUÇ TUTAN ve DÜZENLİ YİYEN AKILLI İNSAN HASTALANMAZ..
EKMEĞİN MAYASINA TUZ KATIN..
Hakiki yün koyun yünüdür(dişi). Yün çorap, fânile, gömlek giymeli, yün eldiven takmalı…
Yün kuşak muhakkak kullanılmalı.
Kış yaz saf yün kazak; Saf yün battaniye kullanılmalı…
Yünden başkasına iltifat edilmemeli (sağlık ve maneviyat için gereklidir).
radyasyon emer, rahat uyutur, ısı dengeler, nemi ayarlar, suyu çekmez, kolay yanmaz, alerjik değildir, romatizmaya iyidir,terletmez, uzun ömürlüdür, haşerat ta cinni de yanaşmaz, yıldırım çarpmaz.
BEBEK DOĞUNCA SÜNNET EDİLMELİ, NERESİ AĞRIYOR BİLMEZ ve EN ÇABUK İYİLEŞME OLACAK DÖNEMDİR..
YEMEKTE BAŞI KAPALI TUTMAK Yemek yerken insanın vücudunda dolaşan kanın önemli bir kısmı mideye yönelmekte ve dolayısı ile beyine giden kan miktarı azalmaktadır (yemeğin sonuna doğru ve yemekten sonra uykumuzun gelmesinin sebebi budur). Yemek esnasında başımıza takke takılması ile sıcak tutulması beyin damarlarını genişleterek azalan beyinin kanlanması arttırılmış oluyor. Böylece beynimizin yemekte de normal çalışması sağlanmış oluyor...
HER GÜN SÜPERMAN HAREKETİYLE SIRT KASLARINI GÜÇLENDİR... UZUN SÜRE SERBEST EL RÜKUYLA ESNET- YAĞ YAK - RAHATLA
HIÇKIRIKTA;1. Ağızdan nefes al ve iki defa yutkun. 2. Aldığın nefesi burundan yavaşça ver.
BİLEKLERE LİMON SÜRMEK, ENERJİ VERİR DİNÇLEŞTİRİR.
FAYDALI MEKANLAR
FAYDALI EV İŞLERİ
- 14 gün oruç 10 yıl gençleştirir ( 1000 hastanın verisidir / Almanya dergisi )
-
- BAKIR - TOPRAK -CAM kaplar kullanın.
-
- 10 çay kaşık tuzu + l lt su + limon ekle meyve yıka.
- Tekrar ısıtmadan yemek yiyin, fayda azalır.(Peygamberimiz, ertesi güne kalan yemeği yemiyordu )
- SÜT DEĞİL YOĞURT TÜKET
- 10 ç.kaşık tuz+1 lt su + az limon ekle ve bu suyla Elma-Armut yıka.
- İlk Baharda SÜLÜK; yaz ve kış HACAMAT iyidir kana.
-
- BAL Şerbeti iç + yumuşak giyin + güzel kok bedenin mutlu olsun)
- Kalın ve bol elbise fazla sıcaktan korur.
Keten ve pamuktan giyin.
- AYAKLARI ÜŞÜTMEYİN: TÜM HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMIŞ OLURSUNUZ...
- AYAKLARI ÜŞÜTMEYİN: TÜM HASTALIKLARA ZEMİN HAZIRLAMIŞ OLURSUNUZ...
- ÜTÜ MASASINDA BEZİN ALTINA, ALÜMİNYUM FOLYO SER.
-
- Dolan en kötü kap MİDE'dir. 3 lokma yeter: ama çok yiyeceksen 1/3 su +1/3 yemek+1/3 hava olsun...
-
- 1) Her yemekten 20'- 60dk. önce Meyve yada Tatlı ye (Karbonhidrat kolay emilir)
-
- 2) Yemekten 15 dk önce su iç.(içebildiğin kadar) Yemeğe başında ve sonunda tuz alınır(kolay sindirim ve diş)
-
- 3)Yemekte Sebze ve Protein ye! Ve yemekten sonraki 2 saat midene HİÇ BİR ŞEY ATMA !!! .
-
- BİRBİRİNE UYGUN YE ! İkiside hazmedilemez,mayalanır ve çürür:atık borusu çeperini pis zehirli atıkla kaplar; kana karışıp tüm organları zehirler ve kireçlenme yapar
-
- 2 SAAT içme yemek sonrası su-çay vs. : ÇÜRÜYEN YEMEK HELAL OLMAZ! Çürüyenlerde bağırsak kıllarını çürüterek kelleştirir:
- ARALIKLI YE! 4 SAAT ARA OLSUN (Karışınca hemen gaz ve şişkinlik oluşur, çürüme başlar)
AZ YE ! (250gr.dan fazla yiyerek şişmanlarsan zehir yağ olup birikir ama 250gr.dan fazlasıyla şişmanlamayıp zayıf kalırsan zehir vücutta dolaşır, organlara hasar verir(damar,organ,eklem,kasta depolanarak sık sık hasta yada sinirli yapar.)
- 7'de akşam yemeği biterse SABAH ZİNDE KALKARSIN. 21:00'de sindirim sıfırlanır (7-9 arası mide boşalmalı)
-
- Açlıktan sonra tek çeşit yiyerek devam et: "Her hastalığın aslı tokluktur; Her şifanın aslı açlıktır"(tecrübe edilmiştir).
- EVDE KIŞIN LAVANTA ÇİÇEĞİ OLSUN (lavanta evde yetişmez, esinti ister) uyku-stress
- EVDE PAŞA KILICI ÇİÇEĞİ OLSUN havayı temiler
- EVDE KEDİOTU ÇİÇEĞİ OLSUN huzur-kolay uyku için yatak odası
- EVDE KAKTÜS ÇİÇEĞİ OLSUN bilgisayar odasında radyasyon alır
- EVDE ALOE VERA ÇİÇEĞİ OLSUN havadaki kimyasalı yok eder
- EVDE YASEMİN ÇİÇEĞİ OLSUN kokusu rahatlatır
- EVDE KILIÇ ÇİÇEĞİ OLSUN koku-kanserojen-alerjen emer, oksijen arttırır
- MAYDANOZU SU 1/2 SULU KAVANOZA KOY, TEPEDEN 2 DELİKLİ ŞEFFAF POŞETLE KAPATIP DOLABA KOYARAK SAKLA.
- ELMA SİRKELİ BAL ve TESBİH çekerek iç TEMİZLİK YAPILIR (HER GÜN) SEN KUL OLDUKÇA, HUZUR ARTAR...
- EV TEMİZLİĞİ: ARAP SABUNU DOĞAL YAĞIYLA YAPILIR.
- UYANINCA LİMON SUYU İÇ... YEŞİL ÇAYI: KAHVALTIDAN SONRA İÇ... TÜRK KAHVESİNİ DE: ÖĞLEDEN SONRA İÇ. limonlu
- ET: ÖĞLE YEMEĞİNDE YE ! & ÖĞLEN MADEN SUYU İÇ.
- AYRAN: AKŞAM YEMEĞİNDE AYRAN İÇ! & UYUMADAN ÖNCE DA PAPATYA ÇAYI İÇ...
- KURU KUŞBURNU 5'ini 1 Bardak Suda kaynat, 10 dk. demle akşam üstü iç
- ÇAMAŞIR: BORAKS ve KARBONAT + YUMUŞATICI olarak ELMA SİRKESİ ile çamaşır yıkanır.
- BULAŞIK: DETERJAN = KARBONAT + PARLATICI olarak ELMA SİRKESİ ile bulaşık yıkanır.
- YEMEK, CAM ve TOPRAK KAPLARLA SAKLANIR.
- GECE ZİFİRİ KARANLIKTA UYUNUR..
- KARINCA - böcek - sinek; Limon Karbonat Fesleğen acı biber ile evden uzak tutulur.
- SİNEK; Lavanta Yağını 100 ml. suya 2 kapak karıştır ve yatağına püskürt. sivri sinek KIRMIZI-TURUNCU-SİYAH giyenleri dah çok ısırdı
- OT İLACI; "200'er gr. LİMON TUZU ve ELMA SİRKESİ ni 20 lt suya karıştır" 5 günde kurur otlar.
- KARINCA - SPREY ŞİŞESİNE yarısı SU + yarısı SİRKE konur + az LİMON karınca yollarına sık. gelmezler
- KIYAFET:Pamuk, Yün, Bambu lifi, Keten, Keçe kullanılmalıdır...
- ALLAH, HEKİMLERİN HEKİMİDİR.
- Evlerinizi- zaman zaman- akgünlük, yavşan, kekik ve gelin çiçeği gibi güzel kokulu otlarla tütsülendiriniz” buyurmuştur (Râmuz s.243).
- SARIMSAK, koruyucu olup, gıdaların bozulmasını önler.
- YATAK ODASINA: PAŞA KILICI ÇİÇEĞİ ve LAVANTA.
- MİSK - AMBER - UD -KAFUR KOKULARI İYİDİR. FESLEĞEN KOKUSU BEYNE FAYDALIDIR.
- Gül suyunu oda içerisinde bulundurmak, hafızayı güçlendirici etkiye sahiptir ve stres önler.
- KARANFİL & REYHAN UYKU GETİRİR.
- BROKOLİyi SÜREKLİ KULLANMAK özellikle çocuklar
- YÜN YORGAN KULLANMAK uyku-anksi̇yete
- İYİ FAYDALI SESLERE İZİN VERMEK (nüfus azaltma konuşan bilderberglerin hepsini masada bulunan sular zehirledi, hastanelik oldular)
- Şampuan yerine yoğurt suyu, ıslatılmış kepek veya doğal sabun kullanmak gerekir. Sonra saçlara ev sirkesi sürülür veya suyla karıştırarak dökülür. Kafaya sürülenin yararıda zararıda vücudun her noktasına, cenine bile iner...
- Doğal Elma sirkesini bulaşık makinasında kullan (diş,cilt,saç,kramp,kireç,kabızlık)
ZARARLI GIDALAR
- Hazır gıda, parfüm, temizleyici maddelerin genetiği değiştirilmiştir. Evine alma ki bugüne kadar bilinmeyen hastalıklara ve alerjilere yolun açılmasın..
- ŞEKER çocuğa şeker vermekle alkol vermeni̇n teknik farkı yoktur. drü.aktaş
- TUZ, TopaklanMAYAN SOFRA TUZU..(iyotlu-iyotsuz farketmez)
- "SICAK EKMEK (ekşi mayasız)" TÜM HASTALIKLARI OLUŞTURMAYA YETER
- DONDURULMUŞF HAZIR GIDADAN ve MIKRODALGADA hazırlanan besinden uzak dur.
Konserve yada buzlukta meyve sebze stoğu yapma (kurut & turşu yap)
Hazır YIYECEKLER tüm bilinen ve bilinmeyen hastalıklara açılan kapıdır.
DOĞAL DENILEN TÜM ViTAMiN ve İlaçlar REKOMBiNANT DNA ürünüdür.
- EKMEK: Sıcaksa tam zehirdir, tüm beyaz ekmekler damar tıkar.
- Beyaz şekerde vitamin-mineral-protein YOK, zaten doğal aldığımız çokca yetiyor...
- Piliç diyorum tavuk demiyorum. Çünkü bu 40 günlükler tavuk değil, başka bir canlı. Bağ dokusu bozulmuş hasta bir canlı.
- Yumurtanın 10 günden yaşlı olanı yenilmez; bayat yumurtadan çimento yapılır.
- Tarım iacı kabuktadır soyulmalı.
- KAHVALTIDAN SONRA 2 SAAT İÇİNDE ACIKAN ZARARLI YEMİŞTİR cannKarty
-
Delidana : Hayvani artıklar otçul hayvana verildi; sonra 5 milyon hayvanı yakıp imha ettiler kurtulmak için.(ing)
Kuru Hastalığı, ölü eti yiyen kavimde kıyım yaptı.
- Sahurda tatlı (baş ağrısı yapar) ve Pirinç zararlı (şeker dengesizliği)
- Yumurta 5 dk dan fazla kaynamamalı,alerjen ve zehirli olur.
- NAR SUYU UZUN ADETLİLERE AŞIRI ZARARLIDIR.
F
- ANTİBİYOTİK ALMAYIN !
- MEYVE YEDİKTEN SONRA SU İÇME (ASİT YAPAR),ACI YEDİKTEN SONRADA SU İÇME (REFLÜ-GASTRİTe sebep) kustuktan sonra da içme vebaya sebep. TATLI YEDİKTEN SONRA İÇME! şekeri̇ yükselti̇r
- Tüm endüstriyel üretimler şüpheli: "şüphelilerden sakının."
- Yağ - Tuz - Şeker yeme (RAFİNE (akışkan) tuz yaşlandırır)
- Tatil köyü kısa yaşamdır.
- GÜZ YAĞMURUNDA ISLANMAK (hasta eder).
- HAZIR MİDYE - YULAF işlenmiş-gluten
- ÖLÜ BESİNLER çabuk yaşlandırır (temizleyiciliği yüksek olanlarda aynıdır)
- PROTEİN MÜHENDİSDİR, YAĞLAR İŞÇİDİR; KARBONHİDRATLAR ÇIRASIDIR. yağı yakamak için çıra gerekir, 100 gr.proteini temizlemek için 500ml. su harcanır
ZARARLI HAREKETLER
- Çocuklara KAHVALTILIK GEVREK vermek en büyük kötülüklerdendir.
- Kötü düşüncenin ürettiği zehir, SİNİRLİ yapar(KALP-DALAK-KARACIĞER sertleşmesine gider)
- PARFÜM ve AROMALI Kokular tek başına tüm hastalıkları üretir(Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt).
- MEVSİM DIŞI MEYVE YEME! Mevsiminde 1 Nisan-10 Kasım arasında YAZ MEYVESİ YENİR
"Salatalık, domates, patlıcan, biber, şeftali, karpuz, erik, muz" gibi yaz sebze ve meyvelerini yİyin..
- Meyve tabağı yasak (karışık olmaz).
- Kuruyemiş ve yağlılar damar tıkanıklığına ve kolestrole götürür. (10bin km. damar)
- YEMEK BAŞLADI MI SU İÇME (enzimi hazmı bozuluyor:yemek sonrası 2 saat dahil zemzem bile içme)
- Yemekten sonra 4 saat BİR ŞEY YEME ! HAZIM olmazzz: Hazımda şifa vardır.
- SIRTI ÇİĞNETMEK ciddi omurilik sıkışması yapabilir
- SÜRÜLEN KREMLER gözenekleri kapatarak oksijen alımını engeller, bu da cilt sağlığı için sakıncalıdır.
- SOĞUKTA, SOĞUKLUK VERENLERİ YEMEK yoğurt,süt,peyni̇r,domates,sirke,çay,kahve,marul,salatalık vb.
- Tırnaklar iç organlarla bağlantılı olduğu için, boyamak doğru değildir. Saç boyası da kanserojen maddeler içerir.
- Her gün sabunla yıkanmak vücut yağını alır "cildi kurutur".
- ANNE ANNENİN İÇTİĞİ SİGARA BİLE TORUNUNU ETKİLER.. (!)
- İLK BİDAT DOYASIYA YEMEKTİR.(Hz. Aişe)
- Tıka basa yiyenin ahiretteki açlığı uzun olacak.
- Sık sık şampuan değiştirmek de saçı daha çok yıpratır.
- 220-Yaş=170 50 yaş için en yüksek olabilecek nabız sayısıdır.
- +50 yaş mutlaka yürümeli (yürümek koşmaktan GÜZELDİR)
- VÜCUT YÜRÜRKEN X 1,5 KATI YERE ÇARPAR ;
- VÜCUT KOŞARKEN X 4 KATI YERE ÇARPAR
- HAPŞIRIRKEN BURUN TIKANMAZ damar sıkıntısı yaşatır
- TEFLONU 5 DK DAN FAZLA KULLANMAK
- SIRTÜSTÜ YATMAK balgam beyne akar: baş ağırlaşır, akıl durgunlaşır,göz solar ibnkml
- YEMEKTEN HEMEN SONRA DİŞ FIRÇALAMAK zararı, yararından fazla olur
- DAR GİYİM, kan akışını ve sindirimi bozar.
- BURUN KILI KOPARILMAZ ASTIM,MENENJİT,vd tıkanıklıklar yaşatır.
ZARARLI EV İŞLERİ
TEMİZLİKLER
- 1. VÜCUT -SAÇ
-
Amaç: Toz ve kirle kapanan gözenekleri açarak oksijen almasını sağlamaktır...
Günlük, ılık su ve lifli bezle yapılan hafif bir temizlik cildin nefes almasına yeter.
Gerekirse ponza taşı topuk ve nasırlar için kullanılabilir.
SAÇ için BiTKi ÖZLÜ DOĞAL ŞAMPUANI iyi durulayacaksan haftada 1-2 kullanabilirsin ama kuaförler "Şampuanı 10 dakika durulasan çıkmaz diyor").
- DEZENFEKTAN KULLANMAYIN; ALKOL ALMIŞ OLUYORUNUZ, TRAFİĞE ÇIKMAYIN
- ÇÖREK OTU YAĞI, SAÇA SÜRÜLMELİDİR.
- ÇÖREK OTU YAĞI, SAÇKIRAN BÖLGESİNE 5 dk. MASAJ + 4 SAAT BEKLE ŞEKLİNDE SÜRÜLMELİDİR. mrnki
-
SAÇ DÖKÜLMESİ: Karaciğer, bağırsak, böbrek, akciğer ve yumurtalıklara bağlıdır. Karaciğer ve bağırsak kötüyse saçı döker;
Böbrek: Saçları seyrek, ince ve zayıf yapar. Akciğer:Saçları kuru ve cansız yapar, yumurtalıklara bağlı olursa çatallaşma olur.
- TAZE KAYISI, Saç dökülmesine engel olur-besler (karaciğer dostudur) pr.i.saraçaoğlu
-
Yanlış-bayat yemek zehirlerli kan ile saç diplerine gelerek saç kökündeki soğancıkları yakar
(Soğancıklar tam kurursa saçlar tamamen dökülür, eski kellikte saç çıkmaz).
Saçlar ve tırnaklar vücudun çöplük yeridir; atıklar, saç ve tırnaklara gönderilir. (clor-deterjan-ilaç-mikro dalga)
İlaç: Bütün temizlemeler yapılır, çaylar ve sabah zeyinyağı + akşam elma sirkesi masajları...
- %95 sapık ve fuhuşzedeler aids oldu.
- SAÇA, GÜNLÜK ZEYTİN YAĞI SÜRMEK (güçlenir - beyazı dökülür)Zeytin Yağı, sürülen organı kuvvetlendirir (İ. Kayyim s.366;Bağdâdî s.114) . (eski yağ daha iyidir) Erz.İbr.H.Hz.
- SAÇ BEYAZLAMASI, ERKEN YAŞLILIKTIR-ırsi de olsa (35-40 TA BEYAZLIK DAMAR SERTLİĞİ RİSKİ YÜKSEK DEMEKTİR) MELANİN YAPILAMIYOR.
- Oysa ki, saçımızın orijinal rengi zaten beyazdır. Siyah görüntü ise melanositlerin ürettiği melanin pigmentlerinin saça karışması sonucu oluşur. Yani, beyaz saçlar aslında, melanin pigmentlerini almadan büyüyen saçlardır. Tirozinaz ve ömelaninin aktifse siyahlar. Bakır eksikliği olmamalı. Yumurta, kırmızı et, tavuk, balık, peynir, kuru fasulye, nohut, fındık, badem, cevizler bol protein almalı.
Deniz ürünleri, susam, ay çekirdeği, karpuz çekirdeği gibi tohumlar, kaju, fındık gibi çerezler, kuruyemiş ve her çeşit bakliyatlar
.
- DİPTEN SAÇ ÇIKAR KEKİK suyuyla yıka + LAVANTA ve KANTARON yağı sür! a.ihsantora
- SAÇ AZ UZUYORSA ÇİNKO ALMALIDIR-tırnaklarda da beyaz lekeye iyi gelir
- SAÇ DÖKÜLMESİNE; KEKİK SUYU iyi gelir..
- SAÇ DÖKÜLMESİ MAGNEZYUM EKSİK olabilir
- SAÇ DÖKÜLMESİNE . BEYAZLAMASINA ÇÖREK OTU YAĞI ETKİLİDİR.(saçlarınıza düzenli bir şekilde masaj yapılır).
Saç dökülmesine karşı çörek otu yağı: Öncelikle 1 limonu kafa derinize tamamen sürün. Ardından sabunlayın ve durulayın. Saçlarınızı kuruladıktan sonra çörek otu yağını kafa derinize iyice masaj yaparak uygulayın.
- %95 sapık ve fuhuşzedeler aids oldu.
- Protein:Yumurta, kırmızı et, tavuk, balık, peynir, kuru fasulye, nohut, fındık, badem, cevizler bol protein içerir.
Mineraller:Deniz ürünleri, susam, ay çekirdeği, karpuz çekirdeği gibi tohumlar, kaju, fındık gibi çerezler, kuruyemiş ve her çeşit bakliyatlar en yüksek oranda bakır içeren gıdalardır.
Çinko: Çinko, İstiridye, karides, balık gibi deniz ürünlerinde bol miktarda bulunmaktan başka, kırmızı et, süt ve süt ürünleri, nohut, kuru fasulye, bezelye, ıspanak, tam tahıllı gevrekler, kakao, kaju, yer fıstığı gibi gıdalar da çinko içermektedir.
Kalsiyum:Kalsiyum genellikle en çok süt ve süt ürünlerinde bulunur. Onun dışında, her çeşit tohumlar, sardalye, somon, fasulye, mercimek, badem, ay çekirdeği, kuru incir, ıspanak, brokoli, bamya gibi geniş çaptaki birçok yiyecekler de önemli ölçüde kalsiyum içermektedir.
İyot, deniz yosununda bol miktarda ,ton balığı, mezgit gibi tuzlu su balıkları, süt ve süt ürünleri, ıspanak, fasulye, pazı, kabak, sarımsak, meyvelerden ise çilek önemli iyot kaynaklarıdır.
Vitaminler:Tam tahıllar, yenilebilir, tohumlar, baklagiller, pirinç, yumurta, süt, kahvaltılık gevrekler, badem, kuru üzüm, patates, kuşkonmaz, karnabahar, ıspanak, mısır, portakallar B1 vitamini açısından zengindir.
B5 : Karaciğer, yumurta sarısı, avokado, kurutulmuş mantarlarda yüksek miktarda B5 vitamini bulunur.
B9: Baklagiller, ıspanak, kuşkonmaz, brokoli, lahana, roka gibi yeşil yapraklı sebzeler, karaciğer, yumurta sarısı, portakal, greyfurt, limon ve muzlar en önemli folik asit kaynağıdır.
B12 : Uskumru, alabalık, ton balığı gibi deniz ürünleri ve karaciğer, süt, yoğurt, peynirler en önemli B12 vitamin kaynağıdır.
C vitamini: Maydanoz, yeşilbiber çeşitleri, brokoli, kivi, çilek, limon, portakal gibi sebze ve meyveler C vitamini açısından en zengin olan besinlerdir.
Uykusuzluk: 22:00 - 2:00 arası yeterli uyku, yalnızca saç sağlığı için değil, vücudumuzun genel durumu için de çok önemlidir.
Stres: Kan damarlarının kasılmasına neden olur ve bu kasılmadan dolayı kan dolaşımında yavaşlama meydana gelir:
Düzenli bir şekilde kafa masajı yapmak bu olumsuz durumu gidermekte etkilidir.
UV ışınları:
Çok fazla güneşe maruz kalınca saç renginin açılması günlük yaşamda en çok karşılaştığımız durumlardan biridir. Bunun nedeni de aslında güneşteki UV ışınlarının saçtaki
- Kuru Ceviz kabuğundan 10 ceviz kabuğunu 15 dakika fokur kaynat, son su olarak başa masajla sür, kepek ve beyazlığa karşı 3 hafta yapın.(saçlar siyahlar)
- HAVUÇ SUYUNA 10 Damla Çörek Otu Yağı ekle iç (gözde kireci çözerek kuvvetlendirir ve göz tansiyonunu düşürür
- Yeşil ceviz kabuğun kuru hali, 5 ceviz kabuğunu 5 dakika fokur kaynat, son su olarak başa masajla sür, kepek ve beyazlığa karşı 3 hafta yapın.(saçlar siyahlar)
- Taze ceviz yaprakları haşlanırken (5 10 adet) + 3 cevizin Yeşil kabuğu soyup püre yap . Yaprakları ayır, suyuyla 5 dk daha kaynasın (ilk denemede de saçlar siyahlar, en doğal saç boyası)
- Ceviz yağına, Kaya tuzu SUYU EKLE başa masajla sür, sirkeyle yıka, kepek ve beyazlığa karşı 3 hafta yapın.(saçlar siyahlar)
- Soğan(blenderdan geçir, tavada bir çay bardağı zeytin yağı orta ısıda karıştırarak 5dk. kavur. Süz. Haftada 2 defa saç dibine masajla uygula. (beyaz saç,saç kıran,kellik,canlı saçlar için(esans eklenebilir))
- Patates kabuklarını haşla, (25 dk haşlanmış patates suyu beyaza ve kepeğe karşı) + lavanta yada ada çayı demlenir(yağıda olur) + biberiye yağı EKLE haftada 2defa 2 ay
- soğan +sarımsak + yumurta + zeytinyağı karışımını haftada 2 defa uygula (2 haftada grileşme başlar)
- Çörek Otu Yağı ile 6 ayda saç rengine döner - Günde 2 çay kaşığı çörek otunu havanda dövüp 1 kaşık yoğurta karıştır ye yada yağını çorbana kat ye.
- Tuzsuz sarımsaklı yoğurt HAFTADA 3
- Ağaran saçta dökülme azalır
- 2. AĞIZ TEMİZLİĞİ - UÇUK
- 3. AHŞAP TEMİZLİĞİ:
- 4. CAM-AYNA, BANYO TEMİZLİĞİ;
- 5. DUVAR - ÖRÜMCEK TEMİZLİĞİ;
- 6. EŞYA DOLABI TEMİZLİĞİ
- 7. HALI ve KiLiMLER - ELBİSE;
- 8. KÜF:
- 9. KOKU GiDERİCİ;
- 10. HAVA TEMİZLİĞİ:
- 11. ÇAMAŞIR -BULAŞIK - MUTFAK :
- ALINMASI GEREKENLER:
-
Kekik, Çamaşır Sodası, Boraks, Sirke, Karbonat, Bitkisel Yağ,
Mısır Nişastası , Limon, Limon Tuzu(parlatır), TUZ , Arap Sabunu