HASTALIKSIZ YAŞAMIN KURALI : " Helali temiz yemektir. "
A GRUBU
FAYDALI YİYECEKLERİ
:Aynı zamanda en emniyetli ilaçlar: Balık, Zeytinyağı, Yer fıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil çay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye, börülce fasulye, mercimek, soya, çavdar, yulaf, karabuğday,siyez, Enginar, karalâhana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, sarımsak,soğan, kereviz, maydanoz ve bütün yeşil yapraklı sebzeler Kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil,pekmez, aloe vera, yer elması Magnezyum sülfat (İngiliz tuzu).
TERS BESİNLER
Kırmızı et, süt, soda, gazoz ve tüm karbondioksit içeren içecekler;transgenik tatlandırıcı, aroma, boya, nişasta, glikoz, früktoz; süt tozu, yumurta tozu, yağlı ve hazır içecek ve yiyeceklerden uzak durun! Tam hazımsızlığa neden olabilirler.
Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi);deniz hayvanları (kerevit, kalamar v.b.) ve havyar Süt, dondurma,tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek iç yağı,piyasa zeytinleri (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş,
Buğday tip 405–550 Patates, biberler, pul biber, domates salçası Portakal ve suyu Soda, gazoz, sakız, jelâtin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek yememeli.
ÖZET:
HAVUÇ ve havuç suyu, ZENCEFİL ve zencefil suyu, HiNDiBA ve suyu, ISIRGAN ve suyu, KEREViZ ve suyu tüm hastalıklara karşı ilaç olarak kullanılır.
Mevsiminde KARPUZ-ENGiNAR, tüm hastalıklara karşı büyük nimetttir;enginar kabuklu pişer;suyu içilerek yenir.
Karpuzu çekirdekli yiyin ve kabuğun suyunu sıkıp 1-2 çay bardak için ki karaciğer ve böbrekler temizlensin, kuvvetlensin; böbrek taşları erisin ve düşsün. Size zararlı siyah çay yerine, faydalı olan YEŞiL ÇAY veya BiTKi ÇAYI içiniz!
MİZAÇ YORUMU:
Uyumludurlar. Araştırmacı ve meraklı bir yapıları vardır. Kalabalık ortamları severler ve bu ortamlarda söz sahibi olurlar. Dünyada olup biten her şeye karşı az ya da çok ilgi duyar; duyarlı olur; katılımcı olur. Aşırı duyarlı olmaları nedeniyle tepki gösterirler ve çatışma yaşarlarsa içlerine kapanırlar. Çevrelerine dayanamaz ; yetersizlik baş gösterdiğinde acınacak hale düşerek ve zavallılaşırlar. Pek dışarı sıkıntılarını belli etmezler ve içlerine atarlar. Bu nedenle BADEMCİK - GUATR - TİROİT çok sık yaşarlar. En önemli özellikleri paylaşımcı olmalarıdır. Diğer gruplara göre daha az grip olurlar.
A Grubu Kadınları: Çocuklarına çok düşkün birer annedirler. Aşırı hassas olduklarından çocuklarına çok zaman harcarlar ve eşlerini de bu sayede ihmal ederler. Aşırı savruk olur; çok para harcarlar. Değişikliklerden hoşlanırlar. A Grubu Erkekleri: Konuşmayı iyi beceren iyi birer dostturlar. Düzenli ve disiplinli yaşamayı severler. Titiz olmaları eş seçimi için de geçerlidir.
Her 100 kişiden 34 tanesi A Rh(+),6 tanesi A Rh(-)
B GRUBU
FAYDALI YİYECEKLERİ:
Koyun, kuzu, keçi, hindi, tavşan ve yabani et, alabalık, sardalya, kırmızı levrek, mezgit, morina, havyar, bey balığı, taze yumurta, yoğurt, doğal süt, beyaz peynir, kaşar peyniri, mozarella, koyun ve keçi sütü ve peyniri; zeytinyağı, ceviz; inci fasulye, yulaf ve çeşitleri, pirinç ve çeşitleri, doğal buğday ve çeşitleri, horozibiği, yulaf ve ürünleri; Patlıcan, kereviz, kırmızı pancar, havuç, her çeşit lahana, karnabahar, patates, her türlü biber, pul biber, karahindiba, maydanoz; erik, karpuz, muz, üzüm, incir, vişne, kiraz, frenküzümü; köri, reyhan (fesleğen), yeşil çay.
TERS BESİNLER:
Şekeri azaltın, tatlandırıcı+ hazır içecek ve yiyecekleri hiç kullanmayın!. Buğday (tip 405–550, durra buğdayı), çavdar ve mısırdan uzak dur! Onlar seni hafıza kaybına, konsantrasyon bozukluğuna ve şeker hastalığına sürükler.
Süt ürünlerini balık ve et ile yeme!; fasulyeyi yoğurtla yeme!. Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi) yeme!(hazım-cilt-sara-karaciğer patlak verir)
Deniz hayvanları (kabuklu ve kabuksuz), tavuk ve kaz eti, kondurma, sakız, her türlü mercimek, nohut, rafine olmuş sıvı yağlar
Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, yer fıstığı, susam ve ürünleri, mısır ve ürünleri, çavdar ve ürünleri,karabuğday ve ürünleri, enginar,
piyasadaki yeşil ve siyah zeytinler, domates salçası Aloe vera, hindistan cevizi, karabiber, beyaz biber, tarçın, jelâtin, glikoz, früktoz,
mısır şurubu ve nişastası, tatlandırıcı, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan tüm yiyecekleri yeme!
B ÖZET
: Sabah güneş doğmadan önce uykudan kalk. Zeytin-Keten yağı kullan. Ekmeğin siyez,karakılçık yada kavılca olsun.
MİZAÇ YORUMU:
Düzenli yaşamayı beceremeyen, az kararlılık gösteren bir yapıdır. Diğer kan guruplarına göre fazla duyarlı bir kişilikredirler. İradelerine sahiptirler ve sistemli olmayı iyi bilirler. Egemen bir yaradılış özellikleri vardır ve yönetmek onlar için vardır. Kendi fikirleri önemlidir ve kimseden etkilenmezler. Empati yetenekleri gelişmiştir. Otoriter yapıdadırlar; genelde askerlik, yöneticilik gibi işler yaparlar.
B Grubu Kadınları: Ya çok eli açık olurlar ya da tam tersi cimridirler. B Grubu Erkekleri: Özgürlüklerine düşkün ; kısıtlamaya gelemezler. Kadına saygıları oldukça yüksektir. Neşeli bir aile onlar için önemlidir. Yemek konusunda oldukça titiz olurlar.
Her 100 kişiden 8 tanesi B Rh (+), 1 tanesi B Rh(-)
AB GRUBU
FAYDALI YİYECEKLERİ:
Hergün ev yoğurdu + soğan ye! Sarımsak yut(1-3).
Yeşil sebzeyi çoğalt! Hergün Çiğ ıspanak, maydanoz, semizotu ye.
Haftada 3 gün Brokoli ye! Havuç,- kırmızı pancar ve sularını da eksik etme..
Karpuz mevsiminde karpuz tüm hastalıklara karşı büyük nimettir.
TERS BESİNLER:
Koyun ve hindi den başka et yeme ! Onlar senin için hastalıktır.
Tavuk, mısır, soda, gazoz ve tüm karbondioksit içeren içecekler, glikoz ve früktoz içeren hazır içecek ve yiyecekler senin düşmanların! Süt ürünlerini balık ve et ile yeme!; fasulyeyi yoğurtla yeme!
AB
grubunun Problemi YAĞ'dır' BAĞIŞIKLIK ZAYIF. KALP DAMAR HASTALIKLARI FAZLADIR.
DANA ve TAVUK eti yeme!ÇEKİRDEK-KURUYEMİŞLERDEN uzak dur: (YEDİKLERİN HEP YAĞ YAPAR)
AA
grubunun DİŞİ BOZULMAZ. sıfır baskın ise eti sever:
İnsana 250 gram günlük yemek yeter, fazlasında fazla enzim uretimi, atamayınca çürüme, dokularda çöplük birikimi ve iltihap olur.
MİZAÇ YORUMU:
Sinirli ve hassas A
grubu ile
dengeli B
grubu karması olan karmaşık bir karakterdedirler. Kararsız, kaprisli, tutarsız, disipline olmakta zorlanırlar. Mantıklı düşünmeyi bilirler, çevreleri onlar için önemlidir ve sosyal olmayı severler. Ayrıntıya takılmazlar. İlginç ve en çekici kan grubudur. En yeni kan grubu olmaları özelliklerine de yansır.
AB Grubu Kadınları: Lükse ve süslenmeye düşkünler. Tutumlu bir yapıları da vardır. Usta birer sofra düzenleyicisi ve çok beceriklidirler. AB Grubu Erkeği: Sözünün aile içerisinde geçmesini isteyen otoriter kişilerdir. Hoşgörülü ve kararlı bir yapıları vardır. Ev işlerinde yardım etmeyi de severler.
Her 100 kişiden3 tanesi AB Rh(+), 1 tanesi de AB Rh(-)
0 GRUBU
FAYDALI YİYECEKLERİ:
ZENCEFiL, KEKiK, BiBERiYE kullan! (MİDE -BAĞIRSAK-gastrit-ülser için)
SEBZE SUYUNU meyve suyuna tercih et. KARA TURP suyu (günde 100gr., BAL ile yudum-yudum içilir), LAHANA suyu, ISPANAK suyu, SEMIZ otu suyu aynı etkiler için alternatiftir.
ENGiNARI mevsiminde kabuklu pişir, suyunu iç ve içini ye!. KARPUZu mevsiminde çekirdekleriyle ye (1 bardak kabuğunun suyu da aynı etki için alternatiftir)
TERS BESİNLER:
Karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); Süt, Buğday- mısır(ve nişastaları),rafine sıvı yağlar, piyasa zeytini,hazır turşu, dondurma, kavrulmuş ve bekletilmiş kuruyemiş, yerfıstığı, kahve, siyah çay, portakal, aloe vera, karnabahar, ketçap, domates salçası, bayat yiyecek, hazır yiyecek-içecek-tatlandırıcı, glikoz, früktoz ve mide- bağırsakta gaz oluşturan yiyecekleri YEME !
BALIK-ET ile SÜT ürününü birlikte yeme!
NOHUT-FASULYE ile YOĞURDU birlikte yeme!
Buğday, mısır, süt seni hastalığa batırır.
Yemekten sonra MEYVE yemek şiroz-şeker-vs. yapar.
B ÖZET
: Her gün meyve ye! Kışın kuru meyve ve ceviz. Kuru meyveyi su ile ıslat, kaynatma!
SEBZE yemek ile beraber veya yemekten sonra ye. Meyve ve sebzeyi kabuğunu soymadan birkaç çekirdeğiyle ye. Katı meyve ve sebzelerde kabuğu ile sıkılmalıdır.
Meyveyi TEK ÇEŞiT olarak ye !(greyfurt+limon, vişne+ kiraz olabilir).
Her gün 1–3 dişe kadar SARIMSAK ye veya yut! Kuru soğanı ye suyunu da her gün 5Ogr.dan 1-2 defa içerek idrar, balgam ve safrayı söker, iltihabı kurutur,zararlı mikrop-kurt öldürür, kan şekeri ve alerjik tepkileri kontrol altında tutar.
Haftada 3-5 et, 1-2 balık mide rahatlatır; bağışıklık kuvvetlendir, hastalık gider.
Misvak kullan; tükürük ile ıslat ve dişlerinle fırçayı aç.
Siyah çay, kahve içme! (mide asidi ve safra arttırır, kandaki kalsiyumu kirece indirip, atar damarları daraltırlar). Siyah çay ve kahveyi haftalık; faydalı olan yeşil çayı günlük iç. Çok sıcak yeme ve çayıda ılıtarak iç:. Zeytin-Keten yağı kullan.
MİZAÇ YORUMU:
0 Kan Grubu: Özgüvenliler; oldukça iyimser, cesur, dayanıklı ve güçlü karaktere sahipler. Bulundukları ortama en iyi uyar; çabuk kaynaşırlar. Yaşama güzel yönlerden bakar ve zevk almasını bilirler. Fazla takılmaz ve hayatı ciddiye almazlar. Her türlü havaya uyarlar. İletişim özellikleri güçlü ve kolay arkadaşlık kurarlar. İlişkilerinde hep olumlu bir etki bırakırlar. Amaçlarına ulaşmak onlar için çok kolaydır. Biraz politiktir desek yeridir. Pek sivri dilli değillerdir ve fazla önemsemezler. Başarmak ve lider olmak onlar için biçilmiş kaftandır. Sağlıklı bir bünyeleri vardır.
0 Grubu Kadını: Ev işlerinden pek hoşlanmayan bir yapıları vardır. Çalışma hayatını severler ve çocukları büyür büyümez çalışmıyorsa hemen işe döner. Mutfak masrafından kısarak kıyafet almayı severler. 0 Grubu Erkeği: Çok kıskanç olurlar. Sakinliği severler ve kalabalıklarda olmaktan hoşlanmazlar. Hırslı ve çalışkan bir yapıları vardır. Sürpriz yapmaya bayılırlar.
Her 100 kişiden 40 tanesi 0Rh(+), 7 tanesi 0Rh(-)
genel KURALLAR
Her Gün Faydalı GIDALAR
SU: Sabah ilk içilir (dondur-çöz ve 12 saatte bitir "üstünü ve dibini içme;kiri at")
LİMONLU su aç içilirse, kireç söker, balgam söker (ŞEKER yada TUZLA KARIŞIRSA ZEHIR OLUR.)
HURMA, günde 5 tane YIKAMADAN çekirdekli yenir (üzerindeki mikropla bağırsaktaki aynı zaten)
BAL: Her sabah bal şerbeti iç. Donan balda şifa vardır.
7 ZEYTİN + 1 İNCİR
sabah ve akşam.
SALATA: Her gün enzimleri ve kan üretimini düzeltir (Soğan+Limon suyu+ZeytinYağı unutulmadan)
SARIMSAK+SOĞAN=temizler,bağışıklığı arttırır.(Sonrasında karbonatlı suyla gargara iyi gelir.)
SARIMSAK: Günde 1-3 yutulur: kanı temizler-hastalık bırakmaz.
Her sabah Sebze yada Meyve Suyu; KAN + ORGAN temizliği yapar canlandırır.
PEYNİRİ, DOMATES yada SALATAyla ye; Hazmı kolay olur.(domates ve salatalık birleşmesin)
SEBZE, yemekle beraber yenir.
ZENCEFİL kullanan kanser olmaz (%99) Günde bir gr. zencefil(kuranda geçen tek baharat)
KİMYON+TAHİN+limon suyu+zeytin yağı+sarımsağı ekmeğe sür ye her yemekte(erkek)
KEPEK+KIRMIZI PANCAR+HAVUÇ+ELMA rendeleri+zeytin yağı+limon suyu kahvaltısı kadınlara. (Çiğ ZEYTİNYAĞI faydalıdır RAFİNESİZ)
Hafta 1-3 Faydalı GIDALAR
TAHİN organik KALSiYUMdur, yeşillik + taze ve kuru meyvede aynıdır. TAHİN: ZEHİRİ ATABİLEN TEK BESİNdir...
SALATA + ET birlikte güzeldir.
YUMURTA 10 günlüğe kadar ve 5 dk kadar kaynat ye ! ( bayatı çimentoya; fazla kaynayanı alerjene dönüşür)
Tavuk : Kuru kesim olmalı (sulu kesimde pisliği içine gider;250 gr. su almış oluruz ve evde de çabuk pişer(mikroplu olarak yarı pişti zaten))
PATATES: Haşla yada fırınla ye..
KAHVE: Kavurmadan ısıt-öğüt-kaynat iç:ama yemekten uzakta)(kavrulmuş kahve ve kuruyemişer kireç yapıcıdır)
SÜT: Zencefille hazmedilebilir. Ilıyınca bal eklenir (pastörizenin zararı yararından çoktur.) Antibiyotik almış kişide Balgam, kireç ve damar tıkanıklığa yapar.
Günlük Sakızı tütsüsü ve Kekik tütsüsünü evlerde kullanın. Hadis. (ballada çignenir) "Ağız küçük ve daha hızlı midedir." Doğal Damla sakızı çiğneyin.
NORMAL SEYİR DE: 1.GÜN:Sabah ilk zeytin yağı iç 2.GÜN: Bir bardak zencefilli su iç 3.GÜN: Bal şerbeti iç
(Gece yarım çay bardağı limonlu-zeytin yağı ise 20 GÜN)
SU + HURMA ile oruç tut... Yemek isteği 3. günden sonra kesilir.
ORUÇ, SU ile açılır (tatlı yada yemek ile açılmaz) ama tatlı yemekten önce yenir.
Zencefil+ Zerdaçal+ Kekik+ Kimyon+ Kişniş dönüşümlü içilir.(sindirim rahatlar+iltihap kurur sistemi güçlenir)
ÇörekOtu + Zencefil + Sarımsak + Bal + Isırganotu tohumu döv ye...
Yaşanılan bölgenin soğanlarından yemelisiniz...
genel Faydalı GIDALAR
SU, BAL, MEYVE, SEBZE, SÜT Faydalı ve şifalı yemeklerdir= Hz.Âdem a.s.'a verilenler)
KARPUZ, yemekten önce ve sonra yenir: KAVUN, yemekten önce yenir.
KARPUZ, çekirdekli yenir, karpuz kabuğunun suyu BÖREK TAŞI düşürür(günde 2 bardak)(GDO'lusu kolit-kron yapar)
YOĞURT, bir günlük ekşimişi iyidir.. (KEFİR:Sabah aç içilirse gaz giderir) sütün faydasını içerir,zararını yok eder.
ISPANAK Çiğ ise KİRECİ TEMİZLER: Pişirirsen fazla KİREÇ YAPAR..
KIRMIZI PANCARIN 100gr rendesi zeytinyağlı limonlu salata içinde ekmek ile beraber yenir. 3-36 saat idrar renk kontrolü yapılır. Gelen kırmızılık kadar bağırsak bozulmuştur.
KURUYEMİŞ: Kavrulmamış ve tuzsuz olmalıdır..Tazesi faydalıdır.
İNCİR:Sirkeye koy 3 tane sulansın ye ateşin gider; safran iyi olur; karaciğer-dalak-böbrek-mesane açılır.
KABAK güzeldir. KABAK TATLISI üzüm pekmeziyle yapılır(eskiden öyleydi)
SALATA:KIRMIZI PANCAR + HAVUÇ RENDE + DERE OTU + MAYDONOZ + ISPANAKLI + CİĞER YE! en az 21 gün
Mevsiminde meyvesi yenir: 10 Kasım - 1 Nisan arasında KIŞ "Ispanak, pırasa, karnabahar, yerelması, elma, portakal, mandalina gibi kış sebze ve meyvelerini" tercih ediniz. Bu şekilde hem sağlık gelir ; kanser gelmez.
İncir, greyfurt, hurma, üzüm gibi bağırsakları rahatlatıcı meyveler ve yeşil yapraklı sebzeler her zaman yenir.
ŞEKERi Kayısı+ Dut+ Hurmadan alabiliriz: Şekerin yağ ile tepkimesi enerji verir; ama sonrasında bitkinlik vererek kısır döngüye sokar.
(YAĞ-PROTEİN=(ceviz,fındık,fıstık,çekirdek)
ŞEKER -(kayısı,erik,üzüm,incir,dut kuruları) yediğinin yarısı = normal şeker.
ŞEKER-(ekmek,mercimek,makarna,pilav,patates,kuru fasülye bol yiyende 500 gr şeker yemiş olur o gün.)
ŞEKER: Ekmek,mercimek,makarna,pilav,patates, kuru fasülyeden bol yediğin gün 500 gr şekerin olur.
SİRKE iyi bir katıktır.
YEŞİLLİK her sofrada olur; meyve orijinal yenir
SÜT + ÜZÜM PEKMEZI iyi ikilidir veya Zencefilli+taze sıkım MEYVE SUYU iyidir.
“ET şüphesiz yemeklerin efendisidir. Efendi ile her gün görüşülmez.” Hadis-i Şerif
Erkek çocuklara tatlı çok az verilmeli, çikolata hiç verilmemelidir.
EKMEK, göğün bereketindendir: KEPEKLİ olmalıdır.
genel TEDAVİ ŞARTLARI
ORUCA BAŞLARKEN:
Oruca başlamadan önceki akşam bağırsak boşalt (sinemaki-ingiliz tuzu-lavman gerekir. ) 21:00
+ Sahurda su ve niyet 5:00
+ iftarda 1-2 yudum su 18:00
+ertesi sabah meyve suyu, 10:00
öğlen zeytin yağlı-limonlu-tuzsuz salata 13:00
+akşam hafif yemek 18:00 "Su orucu" virüsü temizlemek gibi bedeni formatlar; ama tekrar bulaşırsa yine gerekir.
"Oruç tut sihhat bul" doktora git ilaç al değil...
13-14-15. gün oruçları çok önemli +ay etkisi çok önemli
Verdiğin kiloyu 6 ay almazsan sarkıklıklar geçer. Yediğin yemeğin tadını kat kat alabilirsin.
Sadece akşam su içmek serbesttir: gündüz yine alınmıyor su normal oruç gibi.
Hücrede zaten 40 günlük rızık var birde yıllarca toplanan birikinti ve değişen hücreleride gıdaya dönüştürerek kullanır.
Oruç tatlı yada yemek ile açılmaz SU ile açılır... insana Deposu 40 gün yeter .
Kalkmadan önce 5 derin nefes al...
BİTİNCE MEYVE SUYU İLE BAŞLA...
10 günlükte KUSARSAN İÇİNDE O KADAR SIKINTI VAR DEMEK Kİ; Büyük sıkıntı büyük kusma.(Engel yolları var)
4. günde enerji artmaya başlar.
Sabah suyunu içtiğin meyvenin; akşam kendini yiyebilirsin.
Yavaş yavaş katıya lıştır vücudu.
%50 sulu meyve suyu 1/3+: meyve suyu1/3: + çorba 1/3: TUZSUZ YAĞSIZ YE... 1 GR. TUZ VÜCUDU ŞİŞİRİR...
7 günde inisülin direnci+kan basıncı+iltihaplanma+bağışıklık+sindirim rayına girer.
3 GÜNLÜK ORUÇ
Haftada bir 10 gün zor gelen yaşlılar için idealdir, sürekli.
3 gün olursa ve 7 gün arayla 7 defa ağır hastalara (kansere bile) çok faydalıdır.
(sonrasında, meyve suyu,meyve,sebze, sırası önemlidir bağırsak burkulmasına karşı)
MMMMM
ORUÇ ETKİSİ
1 gün aç kalıp 360 gr. hasta hücreyi yokederiz... Suda içmezsek 1,5 kilo hasta hücre yok ederiz. (3 günde 4,5 kilo)
3. günden sonra azalır 6. günden sonra 350-500gr arası hasta hücreyi yok ederiz.
(Bu dönemde, hastalık biterse iştah açılır.. Hastalık bitmemişse iştah olmaz)
Hastalık başladığı zaman hemen lavman yapmalı (karnında çok şiddetli ağrı olursa o zaman sadece doktor tavsiyesi ile lavman yapılabilir) bağırsak ve mide boşaldıktan sonra gusül abdesti alınmalıdır.
Bağırsak ve mide boşalıp bu hazırlık yapıldıktan sonra vücut kendisini iç kazalara karşı (spazm, kriz, tıkanma, ateş) idare edebilir. Ve hastalık geçene kadar aç kalmalıdır. Sadece meyve suyu içebilir. O zaman ne hastalık olsa hafif geçer. Eğer bu ağrılar ve hastalık ölüm belirtisi ise bu şekilde hazırlık yapmak ölümü beklemek için de çok güzeldir. Zaten insan ölecekse hastaneye gitmek yerine evinde, yakınları arasında ve Kur‘an-ı Kerim ile ölüme hazırlanması en güzelidir.
Büyük hastalıklara isyan edilmezse, bütün günahların temizlenmesine sebep olabilir. İnsan hasta olunca ölebileceğini ve ebedi hayata kavuşabileceğini düşünmeli ve ona göre en güzel hareketleri yapmalıdır...
İnsan Allah‘a tevekkül edebilirse bütün hastalıklarıda geçebilir...
İnek sütü
yle tedavi olunur.(FİNLANDİYA KİŞİ BAŞI 178 LİTRE-Süt, yemeksiz yeter insana aylarca, 40gr kanın içinden 1 gr süt çıkıyor(kazein sadece sütte var).
"Sütten yapılan kalbi ferahlatır hadis"=Yoğurt sütün tüm özelliklerine sahiptir.) Peynirde de sütün 5 katı protein+yağ vardır(aynı miktar oranında). Süt + üzüm pekmezi iyi ikilidir+meyve suyu.
Besinin ilacın olsun... Sarımsakla tedavi olunur.(süt-çörek otu-z.yağı)
+40 yaş 5 yaş gibi beslenmeli 0,5 kilo fazlası atık bırakır. Aç kalırsak vücudumuz hasta hücreyi yer, kireci eritir.
45 yaştan sonra bağışıklık azalır,
Ağrıyan yeri ovmayı tavsiye ediyor efendimiz.
Şifa hazımdadır. H.
"ALLAH'ım,SAĞLIK ve AFİYET DİLERİM " çok tekrarlayın.... PARFÜM ve AROMALI Kokular tek başına tüm hastalıkları üretir(Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt).
İnanarak yediğin her şey iyi gelir, Telkin %60 bağışıklığı arttırır,(interfla salgısını arttırır)
Her ekstra besin çeşidi için beyin ekstra yorulur. Az çeşit, fazla çiğnenir(+16)
4 saat uyku sağlıklıya yeter...
Ramazanda Su Orucu: 1.10 gün normal
2.10 gün sadece iftar
3.10 gün sadece çorba iftarı+çay+kahve+su (riyazet)
36 saatlik AÇLIK-ORUÇ:
Açlıktan önceki gün Saat 19.00’dan sonra hiçbir şey yenmez.
Yemekten hemen sonra yarım çay kaşığı toz sinameki yutarak veya yatmadan önce ya da sahurda bir bardak suda 1 yemek kaşığı magnezyum sülfat (İngiliz tuzu) eritip içerek bağırsaklar boşaltılır. Sahurda da bir bardak su içilir.
(Kabızlık sorunu olanlar sahurda lavman yapabilir. Aksi halde lavmana gerek yoktur.)
Açlık günü iftarda bir şey yemeden temiz su ile oruç açılır.
Açlıktan sonraki gün: Sabah 07.00’dE meyve suyu 36 saatlik oruç tamamlanır
Gerçekten anlayanlar modern hayatın dayattığı her şeyin bir esaret olduğunu ve kurtulma yollarını öğrendiler.
“İlaç kullanmak ve aşı yaptırmak bir esarettir.
Market veya mağazalarda satılanlara mecbur olmak bir esarettir, moda bir esarettir…
Kendi ihtiyaçlarımızı, tercihlerimizi belirlemeli, talep etmeli ve üretmeliyiz.”
Su orucu: böbrek-kireçlenmeye (10 GÜN)Bitkinlikte abdest alma-açık hava-canlı su içme. 1 3 7 10 (kanser 10)
RİSK SİZ İLAÇ YOKTUR.. MİDEYE ZARAR VERMEYEN tek AĞRI KESİCİ PARACETOMOL(asetaminofen, "asetam, panadol,durapan")
Faydalı HAREKETLER
GÜNDE 5 VAKİT NAMAZ KILINIR (ERKEKLER CAMİDE - KADINLARda UZUN RÜKU ve SECDE ile 5-7 tesbihli)
Oturarak küçük lokmalarla çok çiğneyerek ye!(gaz olmasın) (fazla tükürük yada ciklet hava yutturur,
İyi çiğnemeden yutulanlarda(hızlı yemek), sodalı ve gazlılar direk havayı sokar:Cola şisesi 0,5lt. gaz yapar; Su üst dudağa değdirilerek içilir.)
Maximal nabıza dikkat edilen aktiviteler; ÇOK SU ALINIRSA; ÇOK TUZ ALINMALI (1 lt yeter) Terleyecekler suya KAYA TUZU EKLEYEBİLİR)...
Kerahat vakitlerinde uyku tembellik yapar,(tüm sistemleri dengeleyen hormon salgılanamaz;)
12:00-13:00 ARASI KAYLULE (BAZI ÜLKELERDE ZORUNLU)
İnsanın YEMEK HAKKI sadece günde 2 defadır.
Acıkmadan yenmez !(6saat) Tüketilmeyen kalır: Karaciğer-Böbrek yada Eklemlerde birikir.
SALATA + PİLAV TEK TABAKTA + PARMAK ENERJİSİ ile iyidir.
Yemek sonrası YATMA!(mide hastalığı oluşabilir)
Susam Yağı (masajla uygula soğuk suyla yıka 2 günde bir (nemlendirici yerine)
İMANDAN SONRA Kİ EN BÜYÜK NİMET:"SAĞLIK"tır. En çok korunması gereken 2. şey SAĞLIK.
Faydalı MEKANLAR
YEŞİLE BAKILAN
SU SESİ DUYULAN
KABE SEYREDİLEN
ZİKİR EDİLEN
DOST-AKRABA ZİYARETİ
UZAĞA BAKILAN
GÜZEL KOKULU (KİMYASAL OLMAYAN)
DÜZENLİ MEKANLAR
Faydalı EV İŞLERİ
Ekinezya,DEFNE YAPRAĞI,KUŞBURNU çayı evde sürekli bulunmalı, birkaç gün ara ile içimeli
14 gün oruç 10 yıl gençleştirir ( 1000 hastanın verisi/Almanya dergisi )
Kalın ve bol elbise fazla sıcaktan korur.
Keten ve pamuktan giyin.
BAKIR-TOPRAK-CAM kaplar kullanın.
10 çay kaşık tuzu + l lt su + limon ekle meyve yıka.
Tekrar ısıtmadan yemek yiyin, fayda azalır.(Peygamberimiz, ertesi güne kalan yemeği yemiyordu )
İlk Baharda SÜLÜK; yaz ve kış HACAMAT iyidir kana.
BAL Şerbeti iç + yumuşak giyin + güzel kok bedenin mutlu olsun)
Dolan en kötü kap MİDE'dir. 3 lokma yeter: ama çok yiyeceksen 1/3 su +1/3 yemek+1/3 hava olsun...
1) Her yemekten 20'- 60dk. önce Meyve yada Tatlı ye (Karbonhidrat kolay emilir)
2) Yemekten 15 dk önce su iç.(içebildiğin kadar) Yemeğe başında ve sonunda tuz alınır(kolay sindirim ve diş)
3)Yemekte Sebze ve Protein ye! Ve yemekten sonraki 2 saat midene HİÇ BİR ŞEY ATMA !!! .
BİRBİRİNE UYGUN YE ! İkiside hazmedilemez,mayalanır ve çürür:atık borusu çeperini pis zehirli atıkla kaplar; kana karışıp tüm organları zehirler ve kireçlenme yapar
2 SAAT yemek sonrası su-çay vs. içme: ÇÜRÜYEN YEMEK HELAL OLMAZ! Çürüyenlerde bağırsak kıllarını çürüterek kelleştirir:
ARALIKLI YE! 4 SAAT ARA OLSUN (Karışınca hemen gaz ve şişkinlik oluşur, çürüme başlar)
AZ YE ! (250gr.dan fazlasıyla şişmanlayan zehiri yağ yapıp birikir ama 250gr.dan fazlasıyla şişmanlamayıp zayıf kalanda zehir vücutta dolaşır, organlara hasar verir(damar,organ,eklem,kasta depolanır" (sık hasta & sinirli olur.)
7'de akşam yemeği biterse SABAH ZİNDE KALKARSIN. 21:00'de sindirim sıfırlanır (7-9 arası mide boşalmalı)
Açlıktan sonra tek çeşit yiyerek devam et: "Her hastalığın aslı tokluktur; Her şifanın aslı açlıktır"(tecrübe edilmiştir).
ALLAH, HEKİMLERİN HEKİMİDİR.
ZARARLI
GIDALAR
Hazır yiyecek ve içecekler, parfüm, temizleyici maddelerin genetiği değiştirilmiş içeriklidirler evine alma ki bugüne kadar bilinmeyen hastalıklara ve alerjilere yolun açılmasın..
DONDURULMUŞ HAZIR GIDADAN ve MIKRODALGADA hazırlanan besinden uzak dur.
Hazır YIYECEKLER tüm bilinen ve bilinmeyen hastalıklara açılan kapıdır.
DOĞAL DENILEN TÜM VITAMIN ve ilaçlar REKOMBiNANT DNA ürünüdür.
EKMEK: Sıcaksa tam zehirdir, tüm beyaz ekmekler damar tıkar.
Beyaz şekerde vitamin-mineral-protein YOK, zaten doğal aldığımız çokca yetiyor...
Yumurtanın 10 günden yaşlı olanı yenilmez; bayat yumurtadan çimento yapılır.
ZARARLI
HAREKETLER
Kötü düşüncenin ürettiği zehir SİNİRLİ yapar(KALP-DALAK-KARACIĞER sertleşmesine gider)
PARFÜM ve AROMALI Kokular tek başına tüm hastalıkları üretir(Kısırlık ve ruh hastalıklarına direkt).
Mevsiminde meyve yemeli 1 Nisan-10 Kasım arasında YAZ MEYVESİ YENİR
"Salatalık, domates, patlıcan, biber, şeftali, karpuz, erik, muz" gibi yaz sebze ve meyvelerini yİyin..
KARBONHİDRAT ile PROTEİN aynı anda tüketilmez. PROTEİN ile SÜT ürünü tüketilmez. BESİN BESİNDEN HAZMEDİLEMEYEN DEPOYA GİDER.
Muz,kepek,havuç,makarna,fıstık,patates, ıspanak,bezelye EKMEKle YENMEZ (kilo yapar)
incir,karpuz,kavun,nektari EKMEKle YENMEZ(kilo yapar)
Yumurta,tavuk,hindi, barbunya,peynir,balık proteindir EKMEKle YENMEZ.
Kuruyemiş (Fındık, Fıstık, Badem, Kabak Çekirdeği) proteindir EKMEKle YENMEZ.
Meyve tabağı yasak (karışık olmaz).
Kuruyemiş ve yağlılar damar tıkanıklığına ve kolestrole götürür. (10bin km. damar)
Et+Balık+Nohut+Mercimek+Fasülye ile SÜT ürünleri yenirse toksik birikinti bırakır.
"Etten sonra "süt ürünü" yada "EKMEK" yemek için 8 saat beklemek gerekli.
(ET ile SÜT ÜRÜNÜ BİRLİKTE YASAK hazmedilemez) Bakliyatla birliktede et tüketilmez.
YEMEK BAŞLADI MI SU İÇME (enzimi hazmı bozuluyor sonrası 2 saat dahil zemzem bile içme)
Yemekten sonra 4 saat yeme! HAZIM olmazzz: Hazımda şifa vardır.
SÜRÜLEN KREMLER gözenekleri kapatarak oksijen alımını engeller, bu da cilt sağlığı için sakıncalıdır.
Her gün sabunla yıkanmak vücut yağını alır cildi kurutur.
Sık sık şampuan değiştirmek de saçı yıpratır.
220-Yaş=
170
50 yaş için en yüksek olabilecek nabız sayısıdır.
+50 yaş mutlaka yürümeli (yürümek koşmaktan GÜZELDİR)
VÜCUT YÜRÜRKEN X 1-1,5 KATI YERE ÇARPAR ;
VÜCUT KOŞARKEN X 3-4 KATI YERE ÇARPAR
ZARARLI
MEKANLAR
YÜKSEK SES İÇEREN
FAZLA KARIŞIK RENKLİ
HARAM İŞLENEN
HAVASI KİRLİ
ISI DENGESİ BOZUK MEKANLAR
DÜZENSİZ-DAĞINIK MEKANLAR
ZARARLI
EV İŞLERİ
Tüm DETERJANlar (çözücü+açıcı) BEYİN dokusunu aşındırır;kan üretimini bozar ve ALZHEIMER-MS'e götürür.
Akciğer bronşlarını eriterek şişirir ve kana karışarak KANSERE - KISIRLIĞA götürür.
TUZ sayesinde metabolik hücre atıkları lenf sıvısı ile taşınır. Yoksa;atıklar dokuda birikir; lenf sıvısı sertleşir, lenf ödemi ve kanserine gider...
Dar giyimde mikrop üremesi artar(deri hastalıkları). Vücut elbise arası 2-4 cm. olmalıdır.
SICAK YEMEK YENMEZ ! Yemek zaten tekrar ISITILMAZ:
MİKRODALGADA ISITMAK DAHA DA TEHLİKELİDİR.
TEMİZLİKLER
1. VÜCUT TEMİZLiĞİ
(yıkanma)
Amaç:Toz ve kirle kapanan gözenekleri açarak oksijen almasını sağlamaktır...
Günlük, ılık su ve lifli bezle yapılan hafif bir temizlik cildin nefes almasına yeter.
Gerekirse ponza taşı topuk ve nasırlar için kullanılabilir.
SAÇ için BiTKi ÖZLÜ DOĞAL ŞAMPUAN iyi durulayarak kullanılabilir.
2. AĞIZ TEMİZLİĞİ
Diş fırçası macunsuz kullanlır. Diş macunu ağız mikroflorunu yok eder.
Ev SIRKESI + KAYA TUZU Çözeltisi + ZENCEFIL + MISVAK + BAL + KEKIK (diş macunu yerine).
KEKIK, KAKULE, KARANFIL çiğne. Üst diş eti fırçalama direk beyin kan dolaşımına,altıda üreme organlarını etkiler.
Diş Taşına: Kabuklaşmamış TAZE CEViZi bölerek diş-diş etine masaj yap (dudağa değdirmeden)
"UÇUK VİRÜSÜ"" VÜCUTTA GİZLENİR, BAĞIŞIKLIĞI ZAYIF GÖRDÜMÜ HEMEN ÇIKAR .
3. AHŞAP TEMİZLİĞİ:
Su izleri DiŞ MACUNU ile ovalayarak silinir.
Bir ölçü bitkisel YAĞA, bir ölçü LIMONSUYU veya SİRKE karıştır ve ince bir şerit halinde uygulayıp iyice ov.
Cilasını yitirmiş yüzeylere yarım litre bitkisel YAĞA 1 yemek kaşığı LİMON YAĞI ilave et-sür.
4. CAM ve AYNA TEMİZLİĞİ;
2 ml bitkisel kaynaklı SIVI SABUN veya yeterince ARAP SABUNU, büyükçe bir fincan SiRKE ve 500 ml SICAK SUYU karıştırıp püskürtücülü bir şişeye doldurun. Temizlemek ve cilalamak için yüzde 100 pamuklu bir bez kullanın.
2 çorba kaşığı ÇAMAŞIR SODASI veya BORAKS + 3 bardak SU veya 2 çorba kaşığı MISIR NIŞASTASI + yarım bardak SiRKE + 4 litre ılık SU karıştırınız.
Pencereye yukarıdaki karışımı püskürtüp doğal KETEN bir HAVLU, temiz, nemli GÜDERI BEZ veya KAUÇUK cam sileceği ile temizleyin. (GAZETE kağıdı nemlenince kimyasal duman verir).
5. DUVAR TEMİZLİĞİ;
2 kaşık MISIR NiŞASTASI ile yarım bardak SiRKEYi 4 litre SUDA karıştır;Süngerle temizle yumuşak bezle kurula. 4 litre SICAK SUYA 2 kaşık BORAKS karıştırın; Süngerle temizle yumuşak bezle kurula.
6. EŞYA DOLABI TEMİZLİĞİ
2 ml. bitkisel kaynaklı SIVI SABUN veya yeterince ARAP SABUNU, büyük bir fincan SİRKE ve 2 ml. ZEYTINYAĞINI, 125 ml. ılık suya katıp karıştır: Dolaplara püskürt Süngerle temizle; yumuşak bezle kurula.
7. HALI ve KiLiMLER;
Halılarınıza MISIR NIŞASTASI veya SODYUM BIKORBONAT serpip (ortalama büyüklükte bir odayı kaplayan halı için 1 bardak) 30 dakika bekledikten sonra elektrik süpürgesi ile süpürün.
Yeteri kadar ARAP SABUNUNU sıcak suda köpürtüp uygun bir bezle sildikten sonra SIRKELI su ile nemlendirdiğiniz bir bezle halının tüylerini yattığı yönde, zorlamadan silin. Halıda LEKE; ÇAMUR'u tuzla ov, bir saat bekle ve elektrik süpürgesiyle temizle.
KAHVE lekesini Sıvı soda ile sil, süngerle temizleyin. MEYVE suyu lekesine az kaynar su dök ve süngerle sil.
8. KÜF:
Yarım çay kaşığı ÇAMAŞIR SODASI, yarım çay kaşığı BORAKS, 2 ml bitkisel kaynaklı sıvı sabun veya yeterince ARAPSABUNU ve büyükçe bir fincan SİRKEYİ, yarım litre çok sıcak suda karıştırın. Püskürten şişeye koy; duş çevresi duvarları ve duşakabin kirlerini; sabun köpüğü lekelerini ve mineral kalıntılarını temizle; sonra sirkeli su ile durula; yumuşak bir bez ile cilala...
9. KOKU GiDERİCİ;
Püskürten şişedeki 500 ml SICAK SUYA, yarım çay kaşığı KARBONAT + 1 çay kaşığı LIMON SUYU + 2-3 damla BITKISEL YAĞI ekle-karıştır. Havayı tazelemek ve kötü koku gidermek için kullan. Bir kaşık sirke, karbonat, uçucu yağlar, doğal malzemelerden yapılmış tütsüler ya da POTPURI (kokulu bitkiler, baharat karışımları) hoş olmayan kokuları emerler.
10. HAVA TEMİZLİĞİ:
Bir çok bitki havadaki kirliliği emer. Çok bitkinin etkisde çok olur. En etkilileri: SARISABIR, İngiliz SARMAŞIĞI, iNCiR AĞACI, KASIMPATI ve KURDELE ÇiÇEĞi.
ALINMASI GEREKENLER:
Kekik, Çamaşır Sodası, Boraks, Sirke, Karbonat, Bitkisel Yağ,
Mısır nişastası , LimonSuyu, Limon Tuzu(parlatır), TUZ
fsfsddsffs